jędrek Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam Nasz dzielny "Bob Budowniczy" - Henio vel "Dziadowski serwis" wypatrzył w jednym z numerów FMT plany. Tak się zawziął, że zbudował model. Oczywiście oblatywaczem był Kolo, bo Henio już tak dawno latał, że chyba zapomniał jak to się robi . Niestety nie byłem przy oblotach, ale jedną fotkę od naszego kolegi otrzymałem i pokazuję ten "twór". Więcej fotek będzie za parę dzionków. O szczegółach modelu napisze Henio. Przed pierwszym startem
jędrek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam Trochę obiecanych fotek tego ustrojstwa Na żywo tego myśliwca będzie można zobaczyć w Wilczych Laskach na Zlocie Małe edit do pierwszego postu: planów nima i pewno nie będzie. Henio zbudował na podstawie zdjęć.
gładkilot Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jędrek, czy to ma profil ? na uszkach nie ale na centropłacie? ? b fajny pomysł hehehe i te kotki gratuluję i pozdrawiam
Kaper Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 pet i ustrzelone koty: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
piejar Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Na żywo tego myśliwca będzie można zobaczyć w Wilczych Laskach na Zlocie A może myszliwca :devil:
jędrek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ...... myszliwca :devil: Witam Trafna nazwa . W nagrodę otrzymuje Pan pochwałę w jadłospisie :mrgreen:
marek rokowski Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 bravo! super pomysł na coś latającego z "jajem" przydaly by sie jeszcze ciemniejsze podmalowania "dziur" w serze -ale tak to BOMBA! dziekciaki (i nie tylko) beda miały kupę radochy! moje uznanie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.