ryukishin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Tak, też już myślałem żeby zmniejszyć wychylenia na SW. A z tymi karabinami również popróbuję.
pacek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 niestety tak to jest z tymi kombatami prawie każdy ma tą przypadłość, jeśli zmniejszenie wychyleń pomoże i model będzie nadal w zadawalający sposób zwrotny to OK jeśli bardzo ucierpi na zwrotności to trzeba pokombinować z nowym skrzydłem niestety nikt nie chce zdradzić złotego środka tzn jaki profil na środku jaki na końcu i jakie żwichrzenie wiadomo wojna my z kolegom próbujemy już chyba z 10 skrzydło i ciągle :ass: jak jest szybkie to mało zwrotne jak zwrotne to zwalnia na zakrętach i tak w koło Macieju. Powodzenia w poszukiwaniach, a co do zawodów to naprawdę polecam udział kombat to model do walki i dopiero wtedy można poczuć na czym ta zabawa polega, nie ma co się przejmować debiutem, nie jesteśmy tacy straszni i napewno każdy z nas Ci pomoże. Gwarantuje Ci że jak raz spróbujesz to już nie będziesz mógł przestać :mrgreen:
ryukishin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Co do tego profilu to oczywiście rozumiem, tym razem będzie inny (w nowym modelu)...no coż - taka to gra - mi się bardzo podoba, być może dlatego, że możliwości tu dużo :wink: A za pomoc z góry dzięki, napewno w przyszlości się przyda. Oto model po lotach, znów gotowy do użytku :wink:
ryukishin Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dołączam jeszcze kilka zdjęć; Przesunąłem środek ciężkości jeszcze bardziej do przodu, teraz model jest bardziej stabilny i nie trzeba stosować "karabinów".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.