ryukishin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Tak, też już myślałem żeby zmniejszyć wychylenia na SW. A z tymi karabinami również popróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 niestety tak to jest z tymi kombatami prawie każdy ma tą przypadłość, jeśli zmniejszenie wychyleń pomoże i model będzie nadal w zadawalający sposób zwrotny to OK jeśli bardzo ucierpi na zwrotności to trzeba pokombinować z nowym skrzydłem niestety nikt nie chce zdradzić złotego środka tzn jaki profil na środku jaki na końcu i jakie żwichrzenie wiadomo wojna my z kolegom próbujemy już chyba z 10 skrzydło i ciągle :ass: jak jest szybkie to mało zwrotne jak zwrotne to zwalnia na zakrętach i tak w koło Macieju. Powodzenia w poszukiwaniach, a co do zawodów to naprawdę polecam udział kombat to model do walki i dopiero wtedy można poczuć na czym ta zabawa polega, nie ma co się przejmować debiutem, nie jesteśmy tacy straszni i napewno każdy z nas Ci pomoże. Gwarantuje Ci że jak raz spróbujesz to już nie będziesz mógł przestać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Co do tego profilu to oczywiście rozumiem, tym razem będzie inny (w nowym modelu)...no coż - taka to gra - mi się bardzo podoba, być może dlatego, że możliwości tu dużo :wink: A za pomoc z góry dzięki, napewno w przyszlości się przyda. Oto model po lotach, znów gotowy do użytku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dołączam jeszcze kilka zdjęć; Przesunąłem środek ciężkości jeszcze bardziej do przodu, teraz model jest bardziej stabilny i nie trzeba stosować "karabinów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.