Barlu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam. czy znajdę jakichś modelarzy w pobliżu miasta Rumia? I czy jest jakieś miejsce tam do latania?? [jadę tam do Ciotki na kilka dni i mógłbym wziąć latało ]
specyfick Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No ba, Rumia blisko Mechelinki = Klif i F3F Gdynia Team. Masz jeszcze kilka górek jak by wiatr nie powiał. Do tego masz lotnisko złote piaski właśnie w Rumii. http://www.lotnisko-rc.com/ I pozycja lotniska 54°36'21.93"N 18°25'36.65"E Do tego lotnisko w Bobowie, ale to kilka kilosów, okolice Starogardu Gdańskiego.
Boogie Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Modelarzy w Rumi jest sporo. Koledzy maja duze extry -3m oraz 3,3m, do tego moj instruktor z modelarni oraz kolega Lukasz- ktory rowniez jest na naszym forum. To lotnisko zlote piaski sie przenioslo- wiem, bo sam na nim obecnie latam. Nalezy dodac, ze latanie tam jest platne, a latanie w okolicy jego grozi rozbiciem zarowno swojego, jak i czyjegos modelu. W ktorym miejscu Rumi bedziesz?
Barlu Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 W mordkę a ja mam tylko EDGE 540 80cm shocka i to na wykończeniu (już się robi bardzo elastyczny) :mrgreen: No i FJ który czeka na silnik i resztę, ale do wtorku się nie doczeka wiec go nie wezmę. To może chociażby się spotkał z nimi i pogadał, bo skoro latanie na lotnisku jest płatnę to wolę nie ryzykować latania poza nim a płacić nie zmierzam (bo nie mam z czego). Może ktoś mi podać namiary do któregoś z kolegów modelarzy?? (chodzi mi tylko o numer telefoniczny gdyż innego dostępu do kontaktu tam nie będę miał chyba ) I w takim właśnie to momencie żałuje że nie mam szybowca żadnego (aczkolwiek tzagi pokiereszowany leży w piwnicy, może się zdecyduję go reanimować, mam dwa serwa, akumulator się zlutuje ze starych AA i w górę) PS. Gdy tylko się dowiem na jakiej ulicy ciotka mieszka to poinformuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.