jacek LP Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Na youtube pokazały sie fajne filmiki z Discovery o Polskiej Policji. Są te z motywy lotnicze: http://www.youtube.com/watch?v=MPSEMrwJxvY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 oglądam każdy odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja jeden przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Kiedy lecą te odcinki na discovery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://www.telemagazyn.pl/program/3493348312.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ten był emitowany około 2 miesiące temu, nie wiem kiedy będą powtórki. Ale ogólnie są to flimy o policjach antyterrorystycznych świata. Autorem jest Christopher Ryan - były żołnierz SASu. Jeździ po różnych krajach i nakręca filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a widziałeś jak był ostatnio chyba u kazachów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie widziałem. W takim razie opusciłem już ze dwa odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Macie szansę nadrobić zaległości. Dziś - 10.08, kanał Discovery g.23:30 Służby Specjalne - Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.