Bartus Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam, poszukuję planów toto-7. Wiem, że na stronie Motylastego je znajdę, ale niestety strona nie działa :/ Z tego powodu proszę kogoś o przesłanie mi planów na maila: bartus@zaproszenia.com Będę bardzo wdzięczny. PS. proszę o szybką odpowiedź. Właśnie podjechałem do pracy żeby je wydrukować...
madrian Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jest opis budowy na SAU, ale padły wszystkie zdjęcia. :cry: Strona grupy DEBILE też padła. Wychodzi, na to, ze kolega Motylasty chyba grzebie przy serwerku. U nas to samo - opis bez zdjeć. Skoro potrzebujesz to wyślę ci "swojego" pdf-a z planami TOTO-7, którego kiedyś ściągnąłem z Batreflajowego Świata. ok 515 kb
MiQ27 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Wychodzi, na to, ze kolega Motylasty chyba grzebie przy serwerku. To nie on. To nasz wspólny z Tomkiem, ale inny kolega Padł najwyraźniej główny serwer www naszego dostawcy internetu - http://www.lasowice.net/ a razem z nim podstrony i subdomeny.
madrian Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zadziwiające, ale zawsze jak coś się spie... zepsuje... to wtedy gdy jest najbardziej potrzebne. :mrgreen: To chyba jakieś kosmiczne prawo kwantowe. :wink: Plany wysłałem na podany adres. Dotarły?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.