wojt1125 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Poszukuję w.w. programu (lub innego do mierzenia kąta zaklinowania). Gdyby ktoś miał działającą wersję, to prosiłbym o przesłanie: bsmbles/małpa/gmail.com. (wersja ze strony piotrp.de u mnie nie działa na 3 różnych komputerach). Dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 rowniez poprosze lukastuo2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja mam. Program poszedł na wasze email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mógłbym Cię prosić o wysłanie jeszcze raz, może na wojt1125/malpa/o2.pl? Poprzedni mail nie doszedł.. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A może wrzucić na jakiś serwerek?? Bo ja też bym chętnie pobrał. Mój mail daniello12345[małpa]tlen.p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ok poszło do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Dzięki za programik, ale u mnie niestety nie działa, ta sama sytuacja co ze strony Pana Piotra, zobaczę jeszcze u kuzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dzięki meloow. U mnie program też niestety nie działa :/ Tutaj mój arkusz do obliczania kąta. Dla mojego modelu obliczył dość wiarygodną wartość 1,4 stopnia. Mógłby ktoś sprawdzić wyniki z wynikami ewd.exe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.