Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nie wiem czy ten filmik był już na Forum. Mnie opadła szczęka :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Super filmik. Bardzo powolna i stabilna platforma, więc nie męczy skaczący i szybko przelatujący obraz - z przyjemnością można podziwiać świetne ujęcia. Muzyczka też sączy się w tle, a do tego słychać otoczenie. Sam mniut . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 był ale wart obejrzenia ponownie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Cholerka, aż się zszokowałem tym filmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Veto. Wcale nie jest najlepszy moim zdaniem, lepsze widzialem Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Też super, świetne zdjęcia, montaż nawet lepszy, ale wyszły ograniczenia platformy - bardzo brakowało mi długich ujęć z lotu postępowego, że o spektakularnych przelotach jak w pierwszym filmie (lot nad kominem, pod ramieniem koparki, przy innych modelach ect.) nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ostatni film jest po prostu outstanding. Brak mi słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 outstanding. Brak mi słów Wybitny, wyróżniający się, niepospolity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 outstanding. Brak mi słów Wybitny, wyróżniający się, niepospolity... Dziękuję Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Film z quadrocoptera - cos jak heli - wiec nie mozna sie spodziewac przelotow, mimo wszystko łamie mnie w pol za kazdym razem gdy to ogladam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 obie produkcje są urzekające, z tym że pierwsza troche monotonna i mniej wyrazista. Druga jest na prawde miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.