Skocz do zawartości

Najładniejszy film jaki widziałem

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ten filmik był już na Forum. Mnie opadła szczęka :shock:

Opublikowano

Super filmik. Bardzo powolna i stabilna platforma, więc nie męczy skaczący i szybko przelatujący obraz - z przyjemnością można podziwiać świetne ujęcia. Muzyczka też sączy się w tle, a do tego słychać otoczenie. Sam mniut :D .

Opublikowano

Cholerka, aż się zszokowałem tym filmem :o

Opublikowano

Też super, świetne zdjęcia, montaż nawet lepszy, ale wyszły ograniczenia platformy - bardzo brakowało mi długich ujęć z lotu postępowego, że o spektakularnych przelotach jak w pierwszym filmie (lot nad kominem, pod ramieniem koparki, przy innych modelach ect.) nie wspominając.

Opublikowano

ostatni film jest po prostu outstanding.

Brak mi słów

Opublikowano

outstanding.

Brak mi słów

Wybitny, wyróżniający się, niepospolity...

Dziękuję :)

Piotr

Opublikowano

Film z quadrocoptera - cos jak heli - wiec nie mozna sie spodziewac przelotow, mimo wszystko łamie mnie w pol za kazdym razem gdy to ogladam.

Opublikowano

obie produkcje są urzekające, z tym że pierwsza troche monotonna i mniej wyrazista. Druga jest na prawde miodzio :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.