Depesz Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam. Po namowach kolegów, by w końcu zrobić pierwszą spalinę, postanowiłem zainwestować w coś z górnej półki i chyba się naciąłem. Opis modelu tutaj. Na początku nie mogłem wyregulować obrotów, potem okazało się, że zawory są rozlegulowane, w końcu silnik się rozszczelnił. Kupiłem zestaw nowych uszczelek z postanowieniem wymiany. Podczas wymiany okazało się, że trzeba odpowiednio go złożyć, by rozrząd poprawnie pracował. Co prawda poskładałem go do "kupy", ale już mi ręce opadają. Zastanawiam się, czy jakiś kolega z doświadczeniem (bo ja go nie mam) nie podjął by się próby wyregulowania tej złośliwej rzeczy martwej, bo najchętniej rzuciłbym go w kąt, ale trochę kasy szkoda, no i Texan uziemiony. Oczywiście chętnie zapłacę za taką usługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Piękny silniczek, chętnie bym się nim pobawił... Mieszkamy w sumie niedaleko więc może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Chcesz płacic za to ? Gdybym mieszkał blisko to ja bym Ci zapłacił za taką mozliwośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.