Eryk Potocki Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Cześć mam pytanie ile kosztuje taka zabawaka "Extra 330L z chińskiego zestawu ARF" Czy te Exstry są budowane z silnikami elektrycznymi czy tylko spaliny ?
BodzioPilot Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Co zestaw to inna cena... Jakos malo sprecyzowane pytania. Modele sa i pod elektryki i spaliny. Przegladnij oferty sklepow modelarskich. ...Nie rozumiem o co chodzi z ta zabawka ? :roll:
utopia Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 co rozumiesz przez słowa ile kosztuje? dolicz napęd zasilanie serwa
BodzioPilot Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mysle, ze chodzi mu o zestaw ARF. Chociaz nie wysilil sie z tymi pytaniami
Eryk Potocki Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ale napisałem sorry juz prostuje Chodzi mi ile kosztuje zastaw do złożenia ( elektryk ) bo nie moge znaleść na żadnej polskiej stronie modelarskiej tego modelu , a zabawka to przenośnia
BodzioPilot Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12353 moze to Cie zainteresuje
Eryk Potocki Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 aha czyli exstra 300s kosztuje 300zł + przesyłka w tej firmie A mam pytanie ile by kosztowałem wyposarzenie tego w silnik elektryczny itp..bo ja nie mam pojęcia ile kosztuja tamte cięści to tam są zalecane ?
madrian Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 aha czyli exstra 300s kosztuje 300zł + przesyłka w tej firmie A mam pytanie ile by kosztowałem wyposarzenie tego w silnik elektryczny itp..bo ja nie mam pojęcia ile kosztuja tamte cięści to tam są zalecane ? Wchodzisz na www.google.pl wysilasz się z wpisaniem nazwy "cięści" i już wiesz ile co "kosztujesz" (głodny jesteś? :twisted: ) "wyposarzenie" i tego i tamtego. Ale biorąc pod uwagę twoje zdolności językowe i umięjętności wyszukiwania modeli i cen, to raczej marne będą widoki tego "Wyposażania". :crazy: Kup sobie lepiej model RTF - tak będzie dużo prościej. :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.