bzik4 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie nie, kolega z google nie ściemniaj, za bardzo do Ciebie podobny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja sztuki polowania dopiero się uczę, oby mi to nie weszło w krew Co ty gadasz ?? Ty tą sztukę opanowałeś już do perfekcji :P (Tylko nie mów swojemu EG, że ty się DOPIERO uczysz :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil369 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Co ty gadasz ?? Ty tą sztukę opanowałeś już do perfekcji :P (Tylko nie mów swojemu EG, że ty się DOPIERO uczysz :P ) Oj tam jeden czy dwa krety.. ale to małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jako, że nie chcę ciągnąć OT to tylko powiem, że zdjęcie kadłuba jego modelu jest w dziale o motoszybowcach... tak nie wygląda EG po "dwóch kretach" :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.