karlem Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ...skrzynke browara... No nie wiem :?: Zależy w jakim wieku, jak młodziak, to może browar pomoże, a jak starszy to bez Grunwaldu się nie obejdzie... :roll:
Eryk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ...skrzynke browara... No nie wiem :?: Zależy w jakim wieku, jak młodziak, to może browar pomoże, a jak starszy to bez Grunwaldu się nie obejdzie... :roll: skrzynki Grunwaldu oczywiście
karlem Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ...tak, myślałem o kanisterku :wink: Mirek powinien już myśleć o zakiszeniu
Kamil kowalski Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Czy myślał ktoś z Was o przenośnym lotnisku/pasie startowym? Mój PIPER'ek nie chce startować z trawy (może ja nie umiem) i ostatnio rozkładałem folie budowlana na trawie i na niej startowałem, - dało się wystartować :] Dziś pomyślałem że może by zamówić plandekę 2 x 20 m jest ona oczkowana na około znalazłem też śledzie do niej. całość wychodzi ok 120zł Co o czymś takim myślicie?
armand Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Fajnie się ląduje na takiej plandece - trzeba trafić :wink:
Air Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Co o czymś takim myślicie? Myślę, że musisz poćwiczyć używanie przycisku "Szukaj" -----> http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19515
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.