janegab Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Niezłe latanie na hałdzie w Kleczewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Niby taka mała górka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A coś więcej o górce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A coś więcej o górce? Krzysku ...zabacz wstecz. o górce nawet coś wspominał malinn Strona połnocna zupełnie goła wieterek fajnie dmuch latałem wczoraj bo snieg przykrył kamienie ...niebezpieczne w sezonie letnim kilka razy je zbierałem ale w Polsce wszystko wszystkim przeszkadza dlatego tą górkę omijam..Lubstów to je Lubstów...GIGANT.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 a po co model w śniegu zakopałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Serwa chłodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Janku chodzi o teraźniejszy stan Malin pisał w 2009 r to kawał czasu ale w sumie chyba nic się nie zmieniło skoro pofruwałeś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 a po co model w śniegu zakopałeś? a po co model w śniegu zakopałeś? Zobacz na fotke od motyla ślad od ladowania na sniegu ..nigdy nie ladowałes w puchu ano dlatego nie wiesz... a jakie od goraca czerwoniaste. skrzydła .i do ":śniaga" go.. Fotki robiła miejscowa przypadkowa na sankach "snieżynka" W mojej parafi zboczy od metra jeszcze do "odkrycia 3 czynne kopalnie...TYLKO LATAC... Janku chodzi o teraźniejszy stan Malin pisał w 2009 r to kawał czasu ale w sumie chyba nic się nie zmieniło skoro pofruwałeś tam To samo jak było..tylko wiecej klamorów -nawet w jednego ladujac pukłem..było dużo dzieciarni na sankach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.