Jump to content

Kable Do MPX

xpr

Recommended Posts

Posted

Witam. Poszukuje schematow kabli do Multiplexa. Trenera i kabel ktorym mozna polaczyc odbiornik z kompem na port com z gory dziekuje.

Posted

Mam problem z kablem pc->odb polutowalem go zgodnie ze schematem podlaczam kabel do odbiornika na kabal 1 uruchamiam program rx data menager klikam ok i nic sie nie dzieje mam pytanie jak powinien zachowywac sie odbiornik i program ?

Posted
Mam problem z kablem pc->odb polutowalem go zgodnie ze schematem podlaczam kabel do odbiornika na kabal 1 uruchamiam program rx data menager klikam ok i nic sie nie dzieje mam pytanie jak powinien zachowywac sie odbiornik i program ?

Czy włączyłeś zasilanie odbiornika?

Posted

Tak zasilanie podlaczone kabel podlaczony. Sproboje jeszcze raz to zrobic byc moze spalilem tranzystory. moj odbiornik to rx7-synth idp

Posted

Powiedz jeszcze do jakiego komputera to podłączasz. Bo jeżeli do NoteBook'a to może nie działać - zbyt niskie napięcia.

Posted

OK problem rozwiazany :) nie mialem pojecia ze kabel trzeba podlaczyc do odbiornika w miejsce baterii a pakiet zasilania na inny wolny kanal. Wszystko dziala jak nalezy i na blaszaku i na laptopie.

• 2 weeks later...
Posted

Mam do ciebie pytanie a w zasadzie prosbe czy moglbym podeslac tobie mojego mpx'a(mam ta sama wersje co ty)zebys wrzucil mi nowego softa? Cos z mojim sie stalo i nie wyszukuje kanalow, led mruga jakims dziwnym kodem i nic nie da sie zrobic :? No a najgorsze jest to ze mam dwa niesprawne odbiorniki i nie mam jak latac :(

Z gory dzieki

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted
OK problem rozwiazany :) nie mialem pojecia ze kabel trzeba podlaczyc do odbiornika w miejsce baterii a pakiet zasilania na inny wolny kanal. Wszystko dziala jak nalezy i na blaszaku i na laptopie.

Witam,

Czy sprawdzałeś może po locie za pomocą komputera liczbę błędów jaką zapamiętał odbiornik?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.