maciej1977 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam Kupiłem tą kamerkę parę dni temu , rozpakowałem , nałdowałem baterie i myk pierwsze filmiki nakręcone w domu , ogrodzie , samochodzie wszystkie w jakości dobrej jak na tej klasy sprzęcik , więc raz dwa zamontowałem nowy nabytek w modelu Twinstar II i w powietrze 12 minut spokojnego lotu bardzo ciekawy nagrania po lądowaniu na łące ku mojemu zaskoczeniu nie mogę zatrzymać nagrywania wciskając spust kamerki - zacły czas wyświetla biegnące kreski oznaczające nagrywanie :?: :?: wyłączyłem na off i do kompa a tu nic się nie nagrało mimo 12 min lotu i 2GB pamięci . Kolejna próba w ogrodzie po 10 min nagrania naciskam spust i nagranie zakończone (napis UR) i znów do modelu 10 min lotu , lądowanie i powtórka nie dział spust nie idzie zatrzymać nagrania :twisted: myślę zobaczymy co z fotkami ustawiona funkcja PE (fota co 4 sekundy) start 5 min lotu lądowanie i jest ok fajne fotki i tak z pięć razy na ziemi ok a po locie problem z zakończeniem nagrywania :twisted: Tu Twinstar z FCO2 i fotki o których piszę wyżej Sorki za wypociny ale trochę mnie krew zalała i tu moje pytanko czy Koledzy którzy mają FCO2 spotkali się z takim problemem ?? Zastanawiam się czy może trafiła mi się wadliwa sztuka (na kogoś musi trafić ) czy Twinstar ma na nią zły wpływ Proszę o opinie i pomoc :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Wibracje - był wątek ( poszukaj ) o FCO2 i jak otworzyć FCO2 i posprawdzaj styki wszelkie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Też myślę że to wibracje, ale reklamują ten produkt jako idealny towarzysz sportów extremalnych a tam wszelkie wibracje , wstrząsy są na mile widziane bo przecież ma być extremalnie :wink: - więc chyba poprostu zareklamuje kamerkę w sklepie internetowym i zobaczymy co będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.