specyfick Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Trening przed zawodami. Bazy rozłożone. Modelarze przyjechali i polatali. Górka wschodnia Osłonino. A oto zdjęcia. Czasy Acacia pędzi Pozdrowienia od sędziego Acacia podejście Vikos Piotra w pełnym rynsztunku Vikos gaguje Silny rzut to podstawa przy małym wietrze Vikosik Znowu I jeszcze raz Jeszcze raz Zadowolona ekipa Jodzio Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 widzę nowe modele w ekipie z nad morza, rozumiem że Acacia III Piotra wylatała już swoje, a Big Bird Bartka się nie spisał ? a ta Acacia a X-tail'em to też wersja III ? bo mordę ma szeroką jak I i II, a końcówki skrzydeł jak III i model Bartka, cóż to? wygląda jak Sniper albo Martinet F3F. W ogóle kto miał najlepsze czasy, kogo się najbardziej obawiać? u nas niestety nie ma zbiorowych treningów, ciężko się zebrać i polatać ,bo albo czasu nie ma albo warunków, ja w tym roku F3F latałem może raz - na tych zawodach w kwietniu http://www.orlik.sacz.pl/pzs2009.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 spokojnie wszystko sie wyjasni na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 aż taka tajemnica ? :twisted: tak jak teraz patrze to widzę podobieństwo, którego wcześniej nie zauważyłem, między modelami Bartka i Piotra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 nie no, zadna tajemnica. Czasu nie tracimy A modele wszystkie w użyciu. Powiedz jakie modele z tych samych roczników nie są podobne do siebie? Czasem naprawde się zastanawiam kto od kogo zrzyna Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 czyli to dwa różne modele? my niestety strasznie czas marnujemy, przynajmniej ja :? warunków na F3F brak, przynajmniej wtedy kiedy ja mam czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.