specyfick Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Trening przed zawodami. Bazy rozłożone. Modelarze przyjechali i polatali. Górka wschodnia Osłonino. A oto zdjęcia. Czasy Acacia pędzi Pozdrowienia od sędziego Acacia podejście Vikos Piotra w pełnym rynsztunku Vikos gaguje Silny rzut to podstawa przy małym wietrze Vikosik Znowu I jeszcze raz Jeszcze raz Zadowolona ekipa Jodzio Miodzio
kuba r. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 widzę nowe modele w ekipie z nad morza, rozumiem że Acacia III Piotra wylatała już swoje, a Big Bird Bartka się nie spisał ? a ta Acacia a X-tail'em to też wersja III ? bo mordę ma szeroką jak I i II, a końcówki skrzydeł jak III i model Bartka, cóż to? wygląda jak Sniper albo Martinet F3F. W ogóle kto miał najlepsze czasy, kogo się najbardziej obawiać? u nas niestety nie ma zbiorowych treningów, ciężko się zebrać i polatać ,bo albo czasu nie ma albo warunków, ja w tym roku F3F latałem może raz - na tych zawodach w kwietniu http://www.orlik.sacz.pl/pzs2009.php
Gość pitplane Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 spokojnie wszystko sie wyjasni na zawodach
kuba r. Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 aż taka tajemnica ? :twisted: tak jak teraz patrze to widzę podobieństwo, którego wcześniej nie zauważyłem, między modelami Bartka i Piotra
Gość pitplane Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 nie no, zadna tajemnica. Czasu nie tracimy A modele wszystkie w użyciu. Powiedz jakie modele z tych samych roczników nie są podobne do siebie? Czasem naprawde się zastanawiam kto od kogo zrzyna Pozdrawiam
kuba r. Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 czyli to dwa różne modele? my niestety strasznie czas marnujemy, przynajmniej ja :? warunków na F3F brak, przynajmniej wtedy kiedy ja mam czas ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.