mati1988k Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Na swojej stronie umieściłem różne ciekawe urządzenia które można podłączyć do samolotów rc. Jeśli znacie więcej takowych to napiszcie. Ja słyszałem jeszcze kiedyś o gwizdku zakładanym na skrzydło który brzmiał jak samolot odrzutowy, podajcie do niego linka jeśli znacie. Pozdrawiam I przepraszam za to, że wcześniej było niejasno napisane mam nadzieje, że teraz jest lepiej
attyla Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mam prośbe mati , jak juz zamieszczasz jakis post to poczytaj go przed wysłaniem, piszesz o jakims gwizdku a linka dajesz do swojej strony z zupełnie innymi urządzeniami, naprawdę nie róbmy śmietnika z tego forum. Pozdrawiam łukasz
armand Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Daj już spokój z "pompowaniem" swojej strony. Zapłać w Google to cię wypozycjonuje. Albo napisz dobrze skryp dla robota.
mati1988k Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Tak serio to ani trochę nie chodzi mi o "pompowanie" tylko naprawdę chcę znaleźć kilka ciekawostek i myślałem, że mi pomożecie. Ale jak na razie to tylko coś wam wiecznie nie pasuje. I jeśli tak bardzo przeszkadza Ci linko do mojej strony to proszę bardzo usuwam go z posta wyżej edit: Dobra już znalazłem i kupiłem sobie gwizdek Pozdrawiam. I nie obrażajcie się na mnie za to, że wam spamuje forum Tomek Ahh dziękuje
qba Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 I nie obrażajcie się na mnie za to, że wam spamuje forum Sam dokładnie wiesz że spamujesz to jak tu sie nie denerwowac?
mati1988k Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dobra dobra już nie będę A co do Twojego pytanie to po prostu sie nie denerwować Modelarze powinni mieć stalowe nerwy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.