glmno Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam jestem nowy i na dodatek laikiem w modelach spalinowych jak zresztą we wszystkich :mrgreen: mam pytanie czy jak wymieniam tarcze ścierną to trzeba również wymieniać płytkę cierną i czy te tarcze mają własny klej aby je zamocować na tej zębatce ?? bardzo proszę o szybką odpowiedź Model to savage 4,6 Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Bądź łaskaw przeczytać opis działu - rozjasni ci się w MiG :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A potem napiszą mi że mam zły dzień :twisted: Temat przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.