TKC Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam wszystkich (ponownie) Piszę ponownie gdyż przed chwilą byłem zbyt wylewny w mojej charakterystyce i mój post się ulotnił (forum mnie wylogowało zanim go skończyłem) Tak pokrótce: mam na imię Tomasz. Wiek 33 lata. Lokalizacja Warszawa Sadyba. Po killkunastu latach przerwy, znów próbuję sił w budowaniu modeli. Na początku, jeszcze w szkole podstawowej były proste rzutki i niedokończona Jaskółka. Teraz po przerwie znów zacząłem od prostych rzutków (aby zapoznać się z nowym dla mnie materiałem depronem) . Złożyłem również Orlika ale po namyśle i jeszcze przed oblotem właśnie pracuje nad przerobieniem go na RC - zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. W chwili czasie gdy sezonował się płat do Orlika. Zbudowałem kadłub do Toto0 ale ze względu na brak funduszy na silnik, regulator, sensowny pakiet oraz dobrą ładowarkę projekt zawiesiłem i zacząłem budowę TOTO1. Niestety przy przyklejaniu żeberek do dolnej powłoki za bardzo to wszystko obciążyłem i zrobił mi się naleśnik - cóż człowiek uczy się na błędach. Jeszcze raz witam wszystkich użytkowników forum - zarówno tych aktywnych i cichych jakim i ja przez dłuższy czas byłem Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.