tytan12 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam,dołączę się do tematu :oops: ,mam problem :?: ładowarka wyświetla mi na początku Li-Fe :?: i nie nie wiem, dla czego zniknęło ładowanie LIPo i Lilo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 W ustawieniach masz wybór rodzaju akumulatora. User set, Program wchodzimy w to, i tam masz wybór typu ogniwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 I tu jest właśnie problem,że zaczyna mi czytać od Li-Fe i resztę,a LiPo gdzieś zniknęły :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Wejdz w USER SET PROGRAM -> (start) Będzie coś takiego: LiFe V.Type 3.3V naciśnij start i w prawo zmieni się na LiPo V.Type 3.7V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dzięki,Zdzisiek,teraz już wiem :jupi: Pozdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.