Tomek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No to żeś odgrzał kotleta. 7 lat temu ostatni post, chyba trochę nieaktualny???
pawelmolin Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 nie zwróciłem uwagi , choć granica elektryfikacji modeli przesuwa sie coraz bardziej w kierunku dużych rozpiętości Powiedziałbym, ze coraz bardziej aktualny staje sie trend w modelarstwie, w którym za kilka lat silniki elektryczne zastąpią spalinowe, wiec określenie "odgrzewany kotlet" dotyczy raczej tematu juz dawno nieaktualnego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tomek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odgrzewany kotlet tyczy sie postu,a nie tematu elektryfikacji. Nic nowego nie odkryłeś, pisząc ,że elektrownia wypiera spalinę.
pawelmolin Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja nie pisze o własnych odkryciach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale jest ok, pisze dlaczego sam temat mnie zainteresował i nie zauważyłem daty jego wpisu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.