Skocz do zawartości

Dzieńdobry

amator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry mam na imie Marcin chce poznawać modelarstwo jestem zawasynowany tym tematem i myśle że będe mógł czytać i poszeżacz moją wiedze z czasem ja wam pomagać :)

Opublikowano

Witamy ! Przeczytałeś regulamin ?? Jeśli tak to powinieneś wiedzieć że masz niezgodny z regulaminem awatar ... 6. Każdy użytkownik forum może posiadać awatar w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem) .

Każda inna forma graficzna awatara jest niedopuszczalna.

Opublikowano

Cześć!

Najpierw przeczytaj regulamin, a właściwie jego punkt dot awataru. Później zainstaluj sobie najnowszą wersję przeglądarki Opera 10.00, która posiada moduł sprawdzania pisowni - nie muszę chyba pisać dlaczego, ale napiszę:

Dzieńdobry mam na imie Marcin chce poznawać modelarstwo jestem zawasynowany tym tematem i myśle że będe mógł czytać i poszeżacz moją wiedze z czasem ja wam pomagać

O ile te niepogrubione (bez polfontów idzie jeszcze zrozumieć), to te pozostałe już gorzej. A na forum kwitek o dysleksji nie jest uznawany.

Poza tym powodzenia!

Opublikowano

To że zwracamy ci uwagę na błędy nie znaczy że cię nie polubimy po prostu musisz się stosować do zasad panujących na tym forum. Ale błędy to mógł byś edytować bo naprawdę nie będziemy cie lubić ;)

Opublikowano

Witaj, zainstaluj sobie Mozillę ona ładnie Ci podkreśli w czym popełniłeś błąd i będziesz mógł go poprawić :wink:

Opublikowano

To już będe pisał poprawnie a dostane wkońcu prawo do pisania swoich tematów

Mówisz że będziesz pisał poprawnie, a "?" na końcu zdania to nie łaska postawić? Tutaj tych, co nie używają ", . ?" "tępi" się na równi z tymi, którym "nie działa klawiatura"/"są dyslektykami"/"pisali szybko bo im się spieszyło".

PS. Nie mówię o tym, że w Twoim poście przeglądarka podkreśla 2 miejsca na czerwono - i to nie bez przyczyny ;) My po prostu chcemy Ci pomóc - gdy już uzyskasz prawo do pisania postów, żebyś go zbyt szybko nie stracił - a było tu wielu takich, wierz mi.

Opublikowano

Witaj.

Co do zasad pisowni.

Uwazamy, ze jezeli komus sie nie chce sprawdzic co i jak napisal - to znaczy, ze nie jest to warte aby inni to czytali - wystarczy poswiecic chwile na sprawdzenie, a od razu wszyscy traktuja Cie powazniej :)

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.