amator Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dzieńdobry mam na imie Marcin chce poznawać modelarstwo jestem zawasynowany tym tematem i myśle że będe mógł czytać i poszeżacz moją wiedze z czasem ja wam pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Witamy ! Przeczytałeś regulamin ?? Jeśli tak to powinieneś wiedzieć że masz niezgodny z regulaminem awatar ... 6. Każdy użytkownik forum może posiadać awatar w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem) . Każda inna forma graficzna awatara jest niedopuszczalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Cześć! Najpierw przeczytaj regulamin, a właściwie jego punkt dot awataru. Później zainstaluj sobie najnowszą wersję przeglądarki Opera 10.00, która posiada moduł sprawdzania pisowni - nie muszę chyba pisać dlaczego, ale napiszę: Dzieńdobry mam na imie Marcin chce poznawać modelarstwo jestem zawasynowany tym tematem i myśle że będe mógł czytać i poszeżacz moją wiedze z czasem ja wam pomagać O ile te niepogrubione (bez polfontów idzie jeszcze zrozumieć), to te pozostałe już gorzej. A na forum kwitek o dysleksji nie jest uznawany. Poza tym powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 KURCZE już mnie nielubią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 To że zwracamy ci uwagę na błędy nie znaczy że cię nie polubimy po prostu musisz się stosować do zasad panujących na tym forum. Ale błędy to mógł byś edytować bo naprawdę nie będziemy cie lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witaj, zainstaluj sobie Mozillę ona ładnie Ci podkreśli w czym popełniłeś błąd i będziesz mógł go poprawić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 To już będe pisał poprawnie a dostane wkońcu prawo do pisania swoich tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 To już będe pisał poprawnie a dostane wkońcu prawo do pisania swoich tematówMówisz że będziesz pisał poprawnie, a "?" na końcu zdania to nie łaska postawić? Tutaj tych, co nie używają ", . ?" "tępi" się na równi z tymi, którym "nie działa klawiatura"/"są dyslektykami"/"pisali szybko bo im się spieszyło". PS. Nie mówię o tym, że w Twoim poście przeglądarka podkreśla 2 miejsca na czerwono - i to nie bez przyczyny My po prostu chcemy Ci pomóc - gdy już uzyskasz prawo do pisania postów, żebyś go zbyt szybko nie stracił - a było tu wielu takich, wierz mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witaj. Co do zasad pisowni. Uwazamy, ze jezeli komus sie nie chce sprawdzic co i jak napisal - to znaczy, ze nie jest to warte aby inni to czytali - wystarczy poswiecic chwile na sprawdzenie, a od razu wszyscy traktuja Cie powazniej Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.