janik Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam kolegow modelarzy! Mam na imie Marcin Janicki i zapewne czesc z was kojazy mnie gdyz uzywam tego samego nicku na wszystkich portalach. Mieszkam w Łomży, a modelarstwem rc zajmuje sie od blisko 2 lat. Glownie latam na zboczu gdyz nie rajcuja mnie 10 minutowe loty elektrykami Jak czesc z was(mozliwe ze wiekszosc) tez przybywam tu z forum alexa :wink: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 No nareszcie Witaj! Jest tu też kilku kolegów z SAU No no, coraz lepiej. Jak będziesz miał czas (a pewnie teraz go masz troche) to pozakładaj kilka wątków z Twoimi modelami a zwłaszcza szybowcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Siemka tez lubie latac na zboczu i najwiecej mam na nim wylatane. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A witam, witam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.