janik Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Witam kolegow modelarzy! Mam na imie Marcin Janicki i zapewne czesc z was kojazy mnie gdyz uzywam tego samego nicku na wszystkich portalach. Mieszkam w Łomży, a modelarstwem rc zajmuje sie od blisko 2 lat. Glownie latam na zboczu gdyz nie rajcuja mnie 10 minutowe loty elektrykami Jak czesc z was(mozliwe ze wiekszosc) tez przybywam tu z forum alexa :wink: Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 No nareszcie Witaj! Jest tu też kilku kolegów z SAU No no, coraz lepiej. Jak będziesz miał czas (a pewnie teraz go masz troche) to pozakładaj kilka wątków z Twoimi modelami a zwłaszcza szybowcami Link to comment Share on other sites More sharing options...
czhomik Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wieczu Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Siemka tez lubie latac na zboczu i najwiecej mam na nim wylatane. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakon Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 A witam, witam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.