alchemique Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam, jak w temacie, potrzebne mi sa informacje ( najlepiej w formie elektronicznej) na temat historii RC oraz zastosowania urzadzen zdalnie sterowanych w codziennym zyciu. Najlepiej byloby gdyby materialy były po angielsku lub niemiecku. Szukałem w googlach , troche znalazlem ale moze ktos z Was zna jakies ciekawe strony na temat mnie interesujacy. Z góry dzieki za wszelka pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Jeżeli alchemique już coś znalazłeś i jest to przypadkiem po polsku może się podzielisz? Ja chętnie bym poczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Po polsku to niestety nic nie mam Ale proponuje poczytac angielskojezyczna wikipedie - duzo ciekawych informacji i latwo mozna przeskakiwac od tematu do tematu: Wikipedia A HISTORY OF RADIO CONTROL TECHNOLOGY I aby troche zaciekawic sluchaczy postanowilem pokazac im pare fotek z pokazow i innych imprez jak np Arava Air Show czy tez informacje i fotki modeli Swiss Aerobatic Collection Jeszcze cos podobnego do modelarstwa RC Predator oraz Rover i jeszcze Talon Te 3 ostatnie dotyczą części mówiącej o militarnym i naukowym zastosowaniu techniki RC. Dodam informacje na temat Air Show otrzymałem od kolegi Boogiego za co jestem mu wdzieczny mocno A i jeszcze jedna fota przedstawiajaca sterowanie Predatorem: /Dzieki za zainteresowanie sie tematem.../ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No może nie tyczy się to RC ale modelarstwo lotnicze w każdym calu i jakby nie patrzeć historia! No może nie bardzo w Twój temat Alchemique ale poczytać i popatrzeć warto! Krótka biografia Pana Jerzego Ostrowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.