szaro Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam wszystkich modelarzy! Nazywam się Filip Szarecki i jestem studentem WSF(foto) i UW(kultura azji i afryki). Moja przygoda z modelarstwem jest pełna cierni i bólu zaczęła się już dość dawno ale bez powodzenia. Moim pierwszym modelem RC był helikopter dragonfly (chyba 1 wersja, obecnie nie do dostania) kupiłem go z uszkodzoną głowicą. Głowicę skleiłem i prawie udało mi się go oderwać od ziemi, heli jednak zawsze wpadał w wibracje oraz miał za mały ciąg. Kupiłem lepszy akumulator i głowica poszła w drobiazgi (łopata zachaczyła o murek) ale heli się nigdy nie oderwał od ziemi. Następnym moim zakupem był szybowiec, którego aktualnie sprzedaję. Szybowiec był śliczny lecz strasznie duży i nie miałem gdzie go oblatać. Więc szybowiec wykonał parę lotów ślizgowych i tyle. Teraz przymierzam się do powrotu do modelarstwa (opisane przeze mnie wydarzenia trwały ok. 6 lat) i chcę zbudować sobie fajnego elektryka. Zobaczymy czy mi się uda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.