szaro Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Witam wszystkich modelarzy! Nazywam się Filip Szarecki i jestem studentem WSF(foto) i UW(kultura azji i afryki). Moja przygoda z modelarstwem jest pełna cierni i bólu zaczęła się już dość dawno ale bez powodzenia. Moim pierwszym modelem RC był helikopter dragonfly (chyba 1 wersja, obecnie nie do dostania) kupiłem go z uszkodzoną głowicą. Głowicę skleiłem i prawie udało mi się go oderwać od ziemi, heli jednak zawsze wpadał w wibracje oraz miał za mały ciąg. Kupiłem lepszy akumulator i głowica poszła w drobiazgi (łopata zachaczyła o murek) ale heli się nigdy nie oderwał od ziemi. Następnym moim zakupem był szybowiec, którego aktualnie sprzedaję. Szybowiec był śliczny lecz strasznie duży i nie miałem gdzie go oblatać. Więc szybowiec wykonał parę lotów ślizgowych i tyle. Teraz przymierzam się do powrotu do modelarstwa (opisane przeze mnie wydarzenia trwały ok. 6 lat) i chcę zbudować sobie fajnego elektryka. Zobaczymy czy mi się uda. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.