robraf Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jedzie ktos oprócz mnie na targi modelarskie do Pragi? moze spotkamy sie na miejscu? ja będe albo 3 października (sobota) ( targi odbywaja sie od 2 do 4 ) http://www.model-hobby.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jeśli się uda namówić tatę to może będę w sobotę Daleko nie mam (370km) więc powinien się zgodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 jedzie ktos jeszcze? bo w tamtym roku sie okazalo ze nikt nie pisal a bylo troche ludzi z forum a teraz moze sie am spikniemy jak mowilem ja jade 3 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam. Czy ktoś zna dokładny plan tych targów w czechach, bo nie znam angielskiego i nie za bardzo łapie o co chodzi. Zależy mi głównie na czwartku(1.10.2009) bo wtedy mam wolny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=PVA%20Let%C5%88any@sss=1@ssp=122803109_125798273_148296613_147736449@x=133286848@y=136100416@z=14 Numer 2 to targi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ktos jeszcze jedzie? moze spotkamy sie tam na miejscu ? zostal dodany na stronce spis firm będących tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dzięki za plan. Mam jeszcze pytanie dotyczące programu. Czy od czwartku do niedzieli jest otwarte dla każdego? Bo zamierzam jurto tam się wybrać i niechciałbym zobaczyć tabliczki tylko dla vipów i wrócić do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Z tego co jest mi wiadome - 2-4 pażdziernik dla ludu, 1 pażdz dzień dla VIPów edit: 4.9.2009 Notice for visitors of fair Model Hobby 2009 – the opening hours have been for this year changed and extended. Attention – the toy fair Itea, which is held in conjuction, will be on Thursday 1st of October opened from 10 a.m. until 2 p.m. only for businessmen, not for public. Czyli targi zabawek w czwartek dla bisnesu w godz 10-14, reszta ( z tego wynika ) otwarte od czwartku do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dziękuje Jurek, mam nadzieje ze jutro będzie normalnie otwarte i nie wróce do domu z pustymi rękami. Jeżeli możesz to podaj link do strony z programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dziękuje Jurek, mam nadzieje ze jutro będzie normalnie otwarte i nie wróce do domu z pustymi rękami. Jeżeli możesz to podaj link do strony z programem. pierwszy post - tam adres :twisted: http://www.model-hobby.cz/model-hobby.php?action=doprovodny-program&lag=aj&sub=nav&subti=doprovodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dziękuj i przepraszam, ale słabo znam angielski :oops: dlatego zadaje tyle pytań dla niektórch oczywistych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Panowie to już jutro The d-day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 No i bylem na targach, powiem ze wielka LIPA nie chodzi tu o miasto czeskie... jedyne co bylo warto kupic bo w przystepnej cenie ( 150 koron ) to pliki balsy po kilkanascie desek w jednym ( 2 gatunek) kupilem takie 4 i mam nawet spis balsy: Grubosc (mm) Liczba sztuk. 0,8 - 1 1- 17 1,5 - 9 2- 4 2,5- 2 3- 12 4- 5 5- 5 6- 1 7- 1 bardzo mały wybor (była jedna hala do sprzedazy modeli i sprzętu etc. i jedna do latania) a w tamtym roku 3 albo 4 z rc no i ceny modeli niektore w "normie" a niektore z kosmosu.... balsy starczy mi na 2 ata:D wiec w przyszlym roku chyba nie jade a jak juz to lipsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Miałem napisać że z roku na rok coraz większe dno . Kilka lat do tyłu to było 4 czy 5 hal włacznie z basenem i łódkami nie wspominając o turbinowych modelach , i ogromniej liczbie wystawców począwszy od czeskich i słowackich GWS, jeti , pelikan, a kończąc na graupnerze. Balsa też była w paczkach ale tamta była graupnerowska szlifowana rok później kolega kupił bryt to ani jedna deska nie miała przez całą długośc jednej grubości ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 heh, moje cale szczesc ie maja jedna grubosc:D ( przejechałem suwmiarką ) no poza paroma 1mm ale to i tak pojdzie na listewki i na zeberka albo cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A mi udało sie dokonać zakupu motoszybowca robbe arcus sport 2,6m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 heh, własnie byłem ciekaw ile chcieli za niego? ile mieli egzemplarzy? bo jak jeden to jeszcze wczoraj był, wiec kiedy pan był na targach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witram. Byłem w czwartek nie pan tylko Tomek. Ponoć mieli tylko cztery egzemplarze tutaj podaje link do strony na której go opisałem. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=20781 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Moje osobiste odczucia i relacja z MH 2009 : Targi Model Hobby Praga 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.