Skocz do zawartości

Rodzynek z allegro

tikicaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Translator googla pewnie ...

Ale podoba mi się te "szesnaście komórek" w tym tłumaczeniu. Z mózgiem mi się kojarzy nie wiem czemu.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie kumam o co chodzi :roll:

cyt.

Zasilanie: 7.4 - 18.5V (2-4 LIPO / 6 - 18 NIMH)

? Szesnaście komórek NiMH Max

jednym słowem ktoś niema zielonego pojęcia co sprzedaje :crazy:

Opublikowano

Widocznie sprzedający jest uczuciowo z nim związany :D Albo postanowił wesprzeć drobną kwotą alledrogo przy okazji badając rynek zbytu :wink:

Opublikowano

A ja dziś przeglądając ulotkę z sieci stonka (nazwa zmieniona celowo) mocno się uśmiechnąłem na tej stronie:

Dołączona grafika

Ten sympatyczny Pan w goglach z tą o to lutownicą przy telefonie komórkowym rewelacyjnie poprawił mi humor hehehe :rotfl:

Pytanie tylko, czy znajdą się tacy co będą chcieli telefon lub inną delikatną elektronikę faktycznie naprawiać lutownicą transformatorową z tym maciupkim grotem :crazy: :devil:

Opublikowano

No nie wpadłem na to :)

No a ja za młodu jak miałem rower to mi policja wygrawerowała numer na ramie a i tak gdy ukradli to się nie znalazł. Pewnie w dziupli przebili numery :D

Opublikowano

Może trochę nie na temat ale niedawno byłem w sklepie elektronicznym po kilka rzeczy i przede-mną pewna pani chciała kupić przewód do słuchawek stereo więc pan zaproponował jej gotowy ale ona usilnie chciała mieć pozłacane wtyki więc zaproponował jej kupić wtyki i przewód osobno tylko ostrzegał ją że musi mieć lutownicę do tej pracy

na co ona że zaprasuje to żelazkiem bo zawsze tak robi :D

Więc może taka pani to i transformatorówką by telefon naprawiała :)

A i muszę dodać że po jej wyjściu niezły ubaw z tego mieli wszyscy w sklepie :)

Opublikowano

Prawdę mówiąc to nie widziałem jeszcze radiatora głowicy jako odrębnego elementu silnika spalinowego. Ale może nie wszystko jeszcze widziałem?

Opublikowano

http://allegro.pl/walizka-karbonowa-carbonowa-wl-weglowe-do-modelu-i2052768940.html

niezły pic..

miałem takiego przedstawiciela handlowego u siebie ( nie ta firma ale identyczne wykonanie ) - walizki do narzędzi faktycznie Carbon - tyle tylko że gdy wszedłem na leżącą walizke pękła z hukiem... miała wytrzymać 500kilo..... coś ostro przytyłem chyba :rotfl:

Ciekawe że waliza z "plasticzanu plastiku " za 300zł nie pękła mi jeszcze a napisali na niej tylko 200kG

Opublikowano

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=2024358213&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

Jak to rozumieć? Plany niby oryginalne, znów straszenie o odpowiedzialności karnej za kupowanie i sprzedaż kserowanych planów, a koleś proponuje za dopłatą 25zł kopię drugiej połówki skrzydła.. Coś tu nie gra :mrgreen:

Poza tym zdjęcie które widnieje ma na celu ogłupić potencjalnego nabywcę tych planów - precyzją zbudowanego samolotu. Nawiasem mówiąc jest to zdjęcie (ukradzione) modelu RTF z pianki :evil:

Opublikowano

Ja te aukcje widzę już od dawna i mnie razi to, że w tytułach nie ma słowa plan. Może jestem przewrażliwiony, ale kilka razy się nabrałem klikając z myślą "co tak tanio, ten samolot?".

Opublikowano

Tak właśnie.. Na tym polega współczesny chwyt reklamowy.. To zwykłe oszustwo porównywalne z grą w 3 karty..

Poza tym jak już wspomniałem - gość jest tak bezczelny, że straszy konsekwencjami karnymi za "naruszanie praw autorskich" a sam ukradł zdjęcia modelu B-2. (przypuszczalnie firmy Lanxiang)

Chce sprzedawać - nikt mu nie broni, ale po co się wybielać oczerniając innych..

Nie będę takich nazywał po imieniu, bo dostanę bana..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.