alyan Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Translator googla pewnie ... Ale podoba mi się te "szesnaście komórek" w tym tłumaczeniu. Z mózgiem mi się kojarzy nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No nie kumam o co chodzi :roll: cyt. Zasilanie: 7.4 - 18.5V (2-4 LIPO / 6 - 18 NIMH) ? Szesnaście komórek NiMH Max jednym słowem ktoś niema zielonego pojęcia co sprzedaje :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba007x Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://allegro.pl/silnik-spalinowy-jena-2-5-d-stan-bardzo-dobry-i2047082583.html Ktoś chyba trochę przesadził z ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Widocznie sprzedający jest uczuciowo z nim związany Albo postanowił wesprzeć drobną kwotą alledrogo przy okazji badając rynek zbytu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A ja dziś przeglądając ulotkę z sieci stonka (nazwa zmieniona celowo) mocno się uśmiechnąłem na tej stronie: Ten sympatyczny Pan w goglach z tą o to lutownicą przy telefonie komórkowym rewelacyjnie poprawił mi humor hehehe :rotfl: Pytanie tylko, czy znajdą się tacy co będą chcieli telefon lub inną delikatną elektronikę faktycznie naprawiać lutownicą transformatorową z tym maciupkim grotem :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 DarekRG, Ale ten gość wcale nie lutuje tylko graweruje sobie tą lutownicą inicjały na telefonie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No nie wpadłem na to No a ja za młodu jak miałem rower to mi policja wygrawerowała numer na ramie a i tak gdy ukradli to się nie znalazł. Pewnie w dziupli przebili numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Może trochę nie na temat ale niedawno byłem w sklepie elektronicznym po kilka rzeczy i przede-mną pewna pani chciała kupić przewód do słuchawek stereo więc pan zaproponował jej gotowy ale ona usilnie chciała mieć pozłacane wtyki więc zaproponował jej kupić wtyki i przewód osobno tylko ostrzegał ją że musi mieć lutownicę do tej pracy na co ona że zaprasuje to żelazkiem bo zawsze tak robi Więc może taka pani to i transformatorówką by telefon naprawiała A i muszę dodać że po jej wyjściu niezły ubaw z tego mieli wszyscy w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A to ciekawe http://allegro.pl/radiator-bloku-silnika-thunder-tiger-pro-50-i2060879134.html skąd się takie nazwy biorą? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Poza tym że nie bloku a głowicy to nazwa właściwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A to przypadkiem nie jest głowica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 W tym wypadku akurat radiator jest wykonany razem z wkładką głowicy.Można było napisać że głowica i też było by ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Prawdę mówiąc to nie widziałem jeszcze radiatora głowicy jako odrębnego elementu silnika spalinowego. Ale może nie wszystko jeszcze widziałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Bardzo często w silnikach samochodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 na przykład... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 http://allegro.pl/walizka-karbonowa-carbonowa-wl-weglowe-do-modelu-i2052768940.html niezły pic.. miałem takiego przedstawiciela handlowego u siebie ( nie ta firma ale identyczne wykonanie ) - walizki do narzędzi faktycznie Carbon - tyle tylko że gdy wszedłem na leżącą walizke pękła z hukiem... miała wytrzymać 500kilo..... coś ostro przytyłem chyba :rotfl: Ciekawe że waliza z "plasticzanu plastiku " za 300zł nie pękła mi jeszcze a napisali na niej tylko 200kG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 I zaj........ lekka 3,5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=2024358213&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Jak to rozumieć? Plany niby oryginalne, znów straszenie o odpowiedzialności karnej za kupowanie i sprzedaż kserowanych planów, a koleś proponuje za dopłatą 25zł kopię drugiej połówki skrzydła.. Coś tu nie gra :mrgreen: Poza tym zdjęcie które widnieje ma na celu ogłupić potencjalnego nabywcę tych planów - precyzją zbudowanego samolotu. Nawiasem mówiąc jest to zdjęcie (ukradzione) modelu RTF z pianki :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja te aukcje widzę już od dawna i mnie razi to, że w tytułach nie ma słowa plan. Może jestem przewrażliwiony, ale kilka razy się nabrałem klikając z myślą "co tak tanio, ten samolot?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tak właśnie.. Na tym polega współczesny chwyt reklamowy.. To zwykłe oszustwo porównywalne z grą w 3 karty.. Poza tym jak już wspomniałem - gość jest tak bezczelny, że straszy konsekwencjami karnymi za "naruszanie praw autorskich" a sam ukradł zdjęcia modelu B-2. (przypuszczalnie firmy Lanxiang) Chce sprzedawać - nikt mu nie broni, ale po co się wybielać oczerniając innych.. Nie będę takich nazywał po imieniu, bo dostanę bana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.