utopia Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 BEZ JAJ ..... realnie to można poskładac za max 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ale ktoś chce zarobić dobry samochód na 1 produkcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 No i żeby to było jeszcze Full HD ... a nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 "Na cały projekt zostało poświęcone ponad 350 godzin pracy" Jeśli 350h zajęło im złożenie tego to pozdro- zdaje się że wliczyli czas sprowadzenia podzespołów i oglądania w internecie jak zbudować platformę fpv:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Panowie, szybko, szybko !!! Taka okazja się już nie powtórzy ! Jak by się zrzucić to błękitny z TVNu wysiada :wink: http://allegro.pl/show_item.php?item=2064251923 Ada$ - przebiłeś wszystkich tym niusem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Panowie, szybko, szybko !!! Taka okazja się już nie powtórzy ! Jak by się zrzucić to błękitny z TVNu wysiada :wink: http://allegro.pl/show_item.php?item=2064251923 Ada$ - przebiłeś wszystkich tym niusem :rotfl: 8) A tak na poważnie. Ludzie faktycznie spędzają długie godziny dłubiąc przy tym a tu taki kozak kupi właściwie gotowe, i sprzedaje za cenę chyba 6 razy wyższą. Masakra :ass: EDIT: Michał robi wg mnie lepsze filmy, i choć ciągle mówi że coś mu się trzęsie, ja tam nic nie widzę . Poza tym za takie pieniądze można kupić helika klasy 800, z kompletnym napędem, kilka pakietów, na pokład 5D II + 24 F 1.2 L i zostanie jeszcze 10k pln w kieszeni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ale uwaga, jest to sprzęt sporo używany czyli nowy kosztowałby pewnie z 45.000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Eh ja już kiedyś pisałem i powtórzę ...jestem niedzisiejszy.. Miałem rozbity model - sprzedawałem oficjalnie jako uszkodzony z opisem że był rozbity na licytacji staneło prawie na 2x większej kwocie niz myślałem Kiedyś sprzedałem silnik OS MAX 15 LA. W tytule aukcji napisałem "OS MAX 15 LA - złom nie kupujcie"W opisie: silnik wyeksploatowany, iglica urwana, luz na wale W tej chwili nie pamiętam ale było kilku licytujących. Poszedł za 50 zł. W komentarzu oczywiście pozytywnym kupujący napisał że przedmiot opisany zgodnie ze stanem faktycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ale uwaga, jest to sprzęt sporo używany czyli nowy kosztowałby pewnie z 45.000zł Pisałem z ciekawości do gościa. Cena ostateczna to 27.000zł netto (33.000zł brutto) Powiedział że ma także inne wersje. Najlepsza to jedynie 59.000zł netto... (72.500) :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ciekawe co ma ta najlepsza wersja, może napęd atomowy i sterowanie myślami ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Napęd ekologiczny Silnik stop jak spada, i outo-parkowanie na dachu samochodu. Poza tym może wyprowadzić psa i zrobić zakupy w biedronce a przy okazji sfilmować nagą sąsiadkę opalającą się toples na balkonie :rotfl: Swoje zastosowanie najdzie tez w kuchni przy urabianiu ciasta i trzepaniu jajek, a w przydomowym ogródku zdmuchnie liście na sąsiednie podwórko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://allegro.pl/helikopter-copterx-cx450-ae-v2-jak-t-rex-align-kit-i2095364958.html kolejny ściemek ... Przedmiotem sprzedaży jest model śmigłowca do akrobacji 3D Coptex Cx 450 AE V2 w wersji kit..... .....Jest to najwyższa specyfikacja i wg. producenta nie ma już co tuningować Akurat AE jest najniższym pakietem do tego cena na aukcji jest wyższa niż w sklepie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Co prawda aukcja nie z Allegro,ale z pewnego forum modelarskiego. Opis sugeruje model prototypu Spitfire'a prawdopodobnie dwupłata w którym płaty umieszczono nietypowo chyba jeden za drugim. :rotfl: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=48862 ps. A tyle modeli wymienionych w tzw.stopce :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Co ci nie pasuje :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mnie nie pasuje To: "jest ukonczony w 80% w juz sklejony kadlub tylne skrzydlo " takie okreslenia stosuje :ass: nie modelarz :lol2: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Pisze przez telefon i nie zawsze wychodzi tak jak by sie chcialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 AR6200 Koleś sprzedał już parę sztuk i o dziwo za każdym razem ten sam opis. Jak na razie nie słyszałem aby podrabiano DX6i, a odbiornik pochodzi od kompletu. Nie ladnie sprzedawać podróbę jako oryginał Poniżej zdjęcie clona i oryginału. Oczywiście ten po prawej to oryginał Dla zainteresowanych link do wątku na rcgroups Coś takiego ostatnio kupowałem za 16,99$ plus parę $ za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Gdzieś na stronie Horizon Hobby było info o podróbach mam: Attention: Horizon Hobby has confirmed that all Spektrum Products being sold by KoKo Technology are counterfeit. We consider it a danger to use these products, waive all liability and will not support any warranty or service in regards to them. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 AR6200 [/url] Coś takiego ostatnio kupowałem za 16,99$ plus parę $ za przesyłkę. Zgłaszałeś do allegro ? Ja zgłosiłem, może zdejmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Kolejne arcydzieło z cyklu "Polska języka jest trudna języka"... http://allegro.pl/model-katana-mini-i2102270869.html zostal uszkodzony przy ladowaniuZnaczy się pewnie akumulator eksplodował... :twisted: samollot ma zamatowane dwa serwa trujnik do serw loze silnikaWolałbym z połyskiem, ale tyle bajerów to nawet "zamatowane" wezmę! Szczególnie ten "trujnik" musi być kozacki! :mrgreen: modwl jest prakrycznie gotowy do loru zycze nilej licytacjiGotowy do czego??? No ale jak "nilej", to rozumiem... Tak, wiem. Czepiam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.