utopia Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 BEZ JAJ ..... realnie to można poskładac za max 1/4
Gość Sfrustrowany Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ale ktoś chce zarobić dobry samochód na 1 produkcie :D
DarekRG Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 No i żeby to było jeszcze Full HD ... a nie jest
Gość Sfrustrowany Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 "Na cały projekt zostało poświęcone ponad 350 godzin pracy" Jeśli 350h zajęło im złożenie tego to pozdro- zdaje się że wliczyli czas sprowadzenia podzespołów i oglądania w internecie jak zbudować platformę fpv:D
waldi1973 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cytat Panowie, szybko, szybko !!! Taka okazja się już nie powtórzy ! Jak by się zrzucić to błękitny z TVNu wysiada :wink: http://allegro.pl/show_item.php?item=2064251923 Ada$ - przebiłeś wszystkich tym niusem :rotfl:
Ada- Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Cytat Cytat Panowie, szybko, szybko !!! Taka okazja się już nie powtórzy ! Jak by się zrzucić to błękitny z TVNu wysiada :wink: http://allegro.pl/show_item.php?item=2064251923 Ada$ - przebiłeś wszystkich tym niusem :rotfl: 8) A tak na poważnie. Ludzie faktycznie spędzają długie godziny dłubiąc przy tym a tu taki kozak kupi właściwie gotowe, i sprzedaje za cenę chyba 6 razy wyższą. Masakra :ass: EDIT: Michał robi wg mnie lepsze filmy, i choć ciągle mówi że coś mu się trzęsie, ja tam nic nie widzę . Poza tym za takie pieniądze można kupić helika klasy 800, z kompletnym napędem, kilka pakietów, na pokład 5D II + 24 F 1.2 L i zostanie jeszcze 10k pln w kieszeni...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ale uwaga, jest to sprzęt sporo używany czyli nowy kosztowałby pewnie z 45.000zł
mazur Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Cytat Eh ja już kiedyś pisałem i powtórzę ...jestem niedzisiejszy.. Miałem rozbity model - sprzedawałem oficjalnie jako uszkodzony z opisem że był rozbity na licytacji staneło prawie na 2x większej kwocie niz myślałem Kiedyś sprzedałem silnik OS MAX 15 LA. W tytule aukcji napisałem "OS MAX 15 LA - złom nie kupujcie"W opisie: silnik wyeksploatowany, iglica urwana, luz na wale W tej chwili nie pamiętam ale było kilku licytujących. Poszedł za 50 zł. W komentarzu oczywiście pozytywnym kupujący napisał że przedmiot opisany zgodnie ze stanem faktycznym.
Ada- Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Cytat Ale uwaga, jest to sprzęt sporo używany czyli nowy kosztowałby pewnie z 45.000zł Pisałem z ciekawości do gościa. Cena ostateczna to 27.000zł netto (33.000zł brutto) Powiedział że ma także inne wersje. Najlepsza to jedynie 59.000zł netto... (72.500) :rotfl:
ppompka Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ciekawe co ma ta najlepsza wersja, może napęd atomowy i sterowanie myślami ? :twisted:
DarekRG Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Napęd ekologiczny Silnik stop jak spada, i outo-parkowanie na dachu samochodu. Poza tym może wyprowadzić psa i zrobić zakupy w biedronce a przy okazji sfilmować nagą sąsiadkę opalającą się toples na balkonie :rotfl: Swoje zastosowanie najdzie tez w kuchni przy urabianiu ciasta i trzepaniu jajek, a w przydomowym ogródku zdmuchnie liście na sąsiednie podwórko
utopia Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 http://allegro.pl/helikopter-copterx-cx450-ae-v2-jak-t-rex-align-kit-i2095364958.html kolejny ściemek ... Cytat Przedmiotem sprzedaży jest model śmigłowca do akrobacji 3D Coptex Cx 450 AE V2 w wersji kit..... .....Jest to najwyższa specyfikacja i wg. producenta nie ma już co tuningować Akurat AE jest najniższym pakietem do tego cena na aukcji jest wyższa niż w sklepie ...
BB Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Co prawda aukcja nie z Allegro,ale z pewnego forum modelarskiego. Opis sugeruje model prototypu Spitfire'a prawdopodobnie dwupłata w którym płaty umieszczono nietypowo chyba jeden za drugim. :rotfl: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=48862 ps. A tyle modeli wymienionych w tzw.stopce :shock:
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Mnie nie pasuje To: "jest ukonczony w 80% w juz sklejony kadlub tylne skrzydlo " takie okreslenia stosuje :ass: nie modelarz :lol2: :wink:
Miałczek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Pisze przez telefon i nie zawsze wychodzi tak jak by sie chcialo
pikasiak Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 AR6200 Koleś sprzedał już parę sztuk i o dziwo za każdym razem ten sam opis. Jak na razie nie słyszałem aby podrabiano DX6i, a odbiornik pochodzi od kompletu. Nie ladnie sprzedawać podróbę jako oryginał Poniżej zdjęcie clona i oryginału. Oczywiście ten po prawej to oryginał Dla zainteresowanych link do wątku na rcgroups Coś takiego ostatnio kupowałem za 16,99$ plus parę $ za przesyłkę.
utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Gdzieś na stronie Horizon Hobby było info o podróbach mam: Cytat Attention: Horizon Hobby has confirmed that all Spektrum Products being sold by KoKo Technology are counterfeit. We consider it a danger to use these products, waive all liability and will not support any warranty or service in regards to them.
Gość a7498787 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Cytat AR6200 [/url] Coś takiego ostatnio kupowałem za 16,99$ plus parę $ za przesyłkę. Zgłaszałeś do allegro ? Ja zgłosiłem, może zdejmą.
Arturrro Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Kolejne arcydzieło z cyklu "Polska języka jest trudna języka"... http://allegro.pl/model-katana-mini-i2102270869.html Cytat zostal uszkodzony przy ladowaniuZnaczy się pewnie akumulator eksplodował... :twisted: Cytat samollot ma zamatowane dwa serwa trujnik do serw loze silnikaWolałbym z połyskiem, ale tyle bajerów to nawet "zamatowane" wezmę! Szczególnie ten "trujnik" musi być kozacki! :mrgreen: Cytat modwl jest prakrycznie gotowy do loru zycze nilej licytacjiGotowy do czego??? No ale jak "nilej", to rozumiem... Tak, wiem. Czepiam się!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.