Skocz do zawartości

Rodzynek z allegro

tikicaca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Sfrustrowany
Opublikowano

Ale ktoś chce zarobić dobry samochód na 1 produkcie :):D :D

Gość Sfrustrowany
Opublikowano

"Na cały projekt zostało poświęcone ponad 350 godzin pracy"

Jeśli 350h zajęło im złożenie tego to pozdro- zdaje się że wliczyli czas sprowadzenia podzespołów i oglądania w internecie jak zbudować platformę fpv:D

Opublikowano
  Cytat
  Cytat

Panowie, szybko, szybko !!!

Taka okazja się już nie powtórzy !

Jak by się zrzucić to błękitny z TVNu wysiada :wink:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2064251923

Ada$ - przebiłeś wszystkich tym niusem :rotfl:

8)

A tak na poważnie. Ludzie faktycznie spędzają długie godziny dłubiąc przy tym a tu taki kozak kupi właściwie gotowe, i sprzedaje za cenę chyba 6 razy wyższą. Masakra :ass:

EDIT:

Michał robi wg mnie lepsze filmy, i choć ciągle mówi że coś mu się trzęsie, ja tam nic nie widzę :P.

Poza tym za takie pieniądze można kupić helika klasy 800, z kompletnym napędem, kilka pakietów, na pokład 5D II + 24 F 1.2 L i zostanie jeszcze 10k pln w kieszeni...

Gość Sfrustrowany
Opublikowano

Ale uwaga, jest to sprzęt sporo używany czyli nowy kosztowałby pewnie z 45.000zł :P

Opublikowano
  Cytat

Eh ja już kiedyś pisałem i powtórzę ...jestem niedzisiejszy..

Miałem rozbity model - sprzedawałem oficjalnie jako uszkodzony z opisem że był rozbity

na licytacji staneło prawie na 2x większej kwocie niz myślałem

Kiedyś sprzedałem silnik OS MAX 15 LA. W tytule aukcji napisałem "OS MAX 15 LA - złom nie kupujcie"

W opisie:

silnik wyeksploatowany,

iglica urwana,

luz na wale

W tej chwili nie pamiętam ale było kilku licytujących.

Poszedł za 50 zł. W komentarzu oczywiście pozytywnym kupujący napisał że przedmiot opisany zgodnie ze stanem faktycznym.

Opublikowano
  Cytat

Ale uwaga, jest to sprzęt sporo używany czyli nowy kosztowałby pewnie z 45.000zł

Pisałem z ciekawości do gościa. Cena ostateczna to 27.000zł netto (33.000zł brutto) :)

Powiedział że ma także inne wersje. Najlepsza to jedynie 59.000zł netto... (72.500) :rotfl:

Opublikowano

Napęd ekologiczny :) Silnik stop jak spada, i outo-parkowanie na dachu samochodu. Poza tym może wyprowadzić psa i zrobić zakupy w biedronce a przy okazji sfilmować nagą sąsiadkę opalającą się toples na balkonie :rotfl:

Swoje zastosowanie najdzie tez w kuchni przy urabianiu ciasta i trzepaniu jajek, a w przydomowym ogródku zdmuchnie liście na sąsiednie podwórko :)

Opublikowano

Co prawda aukcja nie z Allegro,ale z pewnego forum modelarskiego. Opis sugeruje model prototypu Spitfire'a prawdopodobnie dwupłata w którym płaty umieszczono nietypowo chyba jeden za drugim. :rotfl: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=48862

ps. A tyle modeli wymienionych w tzw.stopce :shock:

Opublikowano

AR6200

Koleś sprzedał już parę sztuk i o dziwo za każdym razem ten sam opis. Jak na razie nie słyszałem aby podrabiano DX6i, a odbiornik pochodzi od kompletu. Nie ladnie sprzedawać podróbę jako oryginał

Poniżej zdjęcie clona i oryginału. Oczywiście ten po prawej to oryginał

Dołączona grafika

Dla zainteresowanych link do wątku na rcgroups

Coś takiego ostatnio kupowałem za 16,99$ plus parę $ za przesyłkę.

Opublikowano

Gdzieś na stronie Horizon Hobby było info o podróbach

mam:

Cytat

Attention: Horizon Hobby has confirmed that all Spektrum Products being sold by KoKo Technology are counterfeit. We consider it a danger to use these products, waive all liability and will not support any warranty or service in regards to them.

Gość a7498787
Opublikowano
  Cytat

AR6200 [/url]

Coś takiego ostatnio kupowałem za 16,99$ plus parę $ za przesyłkę.

Zgłaszałeś do allegro ?

Ja zgłosiłem, może zdejmą.

Opublikowano

Kolejne arcydzieło z cyklu "Polska języka jest trudna języka"...

http://allegro.pl/model-katana-mini-i2102270869.html

Cytat

zostal uszkodzony przy ladowaniu

Znaczy się pewnie akumulator eksplodował... :twisted:

Cytat

samollot ma zamatowane dwa serwa trujnik do serw loze silnika

Wolałbym z połyskiem, ale tyle bajerów to nawet "zamatowane" wezmę! Szczególnie ten "trujnik" musi być kozacki! :mrgreen:

Cytat

modwl jest prakrycznie gotowy do loru zycze nilej licytacji

Gotowy do czego??? No ale jak "nilej", to rozumiem...

Tak, wiem. Czepiam się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.