damdam Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam, Ostatnio znalazłem na allegro takiego sprzedawcę http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1062756 . Co myślicie o tej ofercie? Szcególnie interesują mnie akumulatory. Czy nie są za tanie :?: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Sprawdź ceny na te same artykuły u producenta -> www.hobbycity.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Bywały tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 ten allegrowicz to ktos od nas z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ok. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jak chcesz to mogę Ci ściągnąć z Chin cokolwiek, po kosztach (płacisz tyle ile wynosi wartość towaru i przesyłki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.