Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Silnik jak narazie 2.5 cm zobaczymy czy na tym silniku bedzie "latal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 model jaki jest, każdy widzi ps. o co chodzi ? pytanie nie wiadomo do czego zdjęcia brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 model jaki jest, każdy widzi ps. o co chodzi ? pytanie nie wiadomo do czego zdjęcia brak Cholerka iv.pl coś się znowu kiełbasi ^^ ,chodziło mi o nazwę owego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nie wiem ale mogę jakąś wymyślic.. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Chmiel Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jest to model francuskiego samolotu amatorskiego Pottier P 70 S .Zrobiłem onegdaj takiego na uwięzi z planów zamieszczonych w czeskim Modelarzu z lat osiemdziesiątych. Charakterystyczny ster kierunku z odciażeniem.Brak osłony silnika boxer w oryginale od volksawgena herr Porsche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Chmiel Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Model z krótkim opisem z poprzedniego postu w albumie Papcio Chmiel twoja prywatana galeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Hehe Glupio to może zabrzmieć ale robię własnie z planów ktore znaleźlismy na modelarnii , osłone na silnik ma ,aczkolwiek gabarytowo wygląda to paskudnie... ale dziwie się model takie gabaryty i silnik 2.5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Blikes, kiedyś pierwszym pytaniem o silnik nie było "Zrobi zawis ?" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ...może moda przemija :?: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 karlem, gdzie tam przemija. robię własnie z planów ktore znaleźlismy na modelarnii ale dziwie się model takie gabaryty i silnik 2.5cm Plany znaleźli, znaczy stare są. Nowe by z netu ściągnęli. Dziwią się, bo zawisu nie robi. Normalka :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 :lol2: :lol2: Zawis hmm , nie bedzie mi to potrzebne "jak narazie" ale cholerka no modelik jak tak wziąłem do rączki (razem z paliwem) to nawet dosc ciężki był , a jak dobrze pamieta to "silniczek 2.5" ciągu duzego to nie ma A panowie powiedzcie mi jeszcze jedno bo nie chce kolejnego tematu zakładac , jakie (tanie) standard serwa będą dobre do tego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Tower pro SG-5010 24,90zł za sztukę,na allegro być może znajdziejsz taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 po co ci standardowe serwa pakować, tylko mają dużą wagę, kup sobie Hitec 82, mają metalowe zębatki i dużo udźwigu, napewno sie sprawdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Sak122-kolega prosił o zaproponowanie jakiś TANICH serw,a z tanich serw odpowiednią siłę będą miały dopiero standardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ja jeśli chodzi o serwa standardowe, mam same Conrady i dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 standardy są ciężkie, w małych modelach ich sie nie stosuje, jak chcesz tanio to daj HS-55, e-sky 8g, albo HS-81, te nie są drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Stanadardy na plastikowej przekładni i tak powinny byc lepsze,straci trochę na wadze ale silnik 2,5ccm wytrzepie 8-gramowym serwom wszystkie tryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Hehe Glupio to może zabrzmieć ale robię własnie z planów ktore znaleźlismy na modelarnii , osłone na silnik ma ,aczkolwiek gabarytowo wygląda to paskudnie... ale dziwie się model takie gabaryty i silnik 2.5cm Nie wiem, czego oczekujesz, ale ST.15 czyli 2,5 ccm jakieś drobne 40 ( a może i ciut wicej) lat wstecz osiągał 1KM mocy... :wink: Ale wtedy był jeszcze włoski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ten model jest zamały na serwa standard, w tak małych modelikach liczy się kazdy gram, bo mazna ,,nawalić złomy'' i niech sobie jakoś lata bo i tak ma zapas mocy-nie!!!, wtedy będzie jak latający ołów bez żadnych możliwości akro, zrób tak, aby był jak naj lżejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 To jeśli już nie standardy a nadal ma być tanio to moge z czystym sumieniem polecić Tower Pro SG 91R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.