Arco Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam, Mam na imię Arek i mieszkam w Pile (jak widać na załączniku), modelarstwem się z braku czasu się nie zajmuję, ale latam i jeżdżę w wolnych chwilach, zwykle na pobliskim lotnisku. Doświadczenie mam niewielkie, ale lubię wyzwania i Wasza pomoc może okazać się konieczna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Witaj Arku . Fajnie że się ujawniłeś . Czas zorganizować jakoś to hobby w naszym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arco Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Powiem tak, możliwości są, zobaczymy czy mamy chętnych. Ponieważ pogoda jeszcze dopisuje bywam na lotnisku w każdy weekend (co prawda krótko bo został mi tylko jeden pakiet:) Jeśli znajdzie się ktoś chętny, bardzo fajnie, ale żeby coś oficjalnego zorganizować musi osób być trochę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.