Adi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam wszystkich !!! Mam na imię Adam i mieszkam w Lublinie. Modelarstwem pasjonuje się od dzieciństwa ale dopiero od niedawna mam możliwość realizowania się w tej dziedzinie. Latam (uczę się latać) zarówno modelami z napędem spalinowym jak i elektrycznym. Forum głównie będę czytał bo to dla mnie kopalnia wiedzy o modelarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ile masz lat i gdzie latasz? Witaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Do tej pory latałem na byłym lotnisku w Nowodworze (przed Rykami). Trochę to daleko, ale nie wiem gdzie (oprócz Radawca) można latać blisko Lublina. Mam 38 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witaj! Ja latam od czasu do czasu na lotnisku w Świdniku. Niezły pas mam w Janowcu. A bezgraniczną trawiastą łąkę pomiędzy Puławami i Dęblinem. Serdecznie zapraszam na wspólne latanie. Apropo jak latałeś w Nowodworze skoro tam zamknięte na 3 spusty (brama automat i kłódka)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Faktycznie pozamykane i nowe bramy ale ja mam telefon do właściciela. Najczęściej jednak wchodziłem przez dziurę w ogrodzeniu. Najbardziej odpowiada mi Świdnik tylko nie wiem na jakiej zasadzie tam można latać i w którym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.