markac Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam. Film nie jest kręcony z modelu RC, ale wydaje mi się na tyle ciekawy, że postanowiłem umieścić do niego link. Ogólnie to pierwszy raz uniosłem się w powietrze! To zupełnie co innego niż kamera na samolociku! Byłem w samej cienkiej bluzce i przewiało mnie na wylot. Ręce mi się trzęsły i do tej pory nie wiem, czy z zimna, czy z podniecenia (a może to tylko wibracje z motolotni), także film może mieć lekkie drgania Kask był beznadziejny i musiałem go trzymać jedną ręką, bo spadał. Szybkę miał zupełnie zamazaną i musiałem ją podnieść. Wiatr wiał mi w oczy, aż mi łzawiły. Po wylądowaniu jeden pas bezpieczeństwa w ogóle zwisał mi bezwładnie. Coś bezpieczeństwo tutaj chyba zawiodło, ale w ogóle o tym nie myślałem, kiedy bylem już w powietrzu Zapraszam na film (kliknąć zdjęcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.