modelpiotrek Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam serdecznie !!! 26.09.2009 ( sobota) od godziny 12.00 Zapraszam do udziału w II Pikniku Modelarskim w Raciborzu !!!!!miejsca do latania jest sporo i na duże i na małe modele Nasze "Lotnisko" modelarskie jest usytuowane przy wjeżdzie do Raciborza od strony Rybnika pomiędzy rzeką Odrą a wałem p.powodziowym Z naszej strony zapewniamy wspaniałą atmosferę i dobrą grochówkę zgłoszenia osób chętnych do polatania proszę kierować na modelpiotrek@poczta.onet.pl z podaniem nr kanału mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A ja chciałbym dodać, że więcej informacji znajduje się na stronie http://www.modelarze-raciborz.com. Serdecznie zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Zdjęcia z pikniku A 160 zdjęc z pikniku można zobaczyć na stronie podanej poniżej http://picasaweb.google.pl/ModelarzeRaciborz/Piknik?authkey=Gv1sRgCODB4bvVjMaalgE# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Impreza się udała zwłaszcza dopisała nam pogoda Wszystkim Dziękujemy za przybycie i zapraszamy za rok !!! fotki Radek już zamieścił a i filmik już też montuje ja jutro dorzucę jeszcze coś swojego jak wrócę ze służby fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Fajna impreza. Wpadnę za rok :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 mam nadzieję miałeś być w sobotę )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ja chce foto DL 50 latającego na 1 śrubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Marcin obiecane zdjecie twojeg DL na jednej śrubce i ...... popychaczu przepustnicy.... hehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Marcin mówisz i masz:) Dla Marcina należą się brawa bo z tak zamocowanym silnikiem wylatał paliwo ze zbiornika zeby mozna było wylądować !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Filmik nakręcony z powietrza przez Marcina Piknik Zachęcam do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Żeby nie było niedomowień Pilatusem na jednej śrubie lądowanie zrobił Tomek, ja wcześniej 10minut kręciłem kółka nad lotniskiem i panikowałem Film nakręcony moją FCO a pilotował Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.