rapier Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Dzis stalem sie posiadaczem nowego modelu. Moze nic specjalnego ale urzelo mnie to ze nie jest to bialy kawalek EPP ale bardzo ladnie pomalowany solwentowo modelik. Teraz do sedna. Kupujac otrzymujemy male pudelko za niewielka cene. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2628 Otwieramy pudelko i ukazuje nam sie kilka elementow z EPP ale za to jak pomalowanych !!!! http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2629 Procz instrukcji to naprawde wszystko co jest w naszym pudelku http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2630 A teraz najlepsze.... http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=2631 No wlasnie...Kolejny maly wypierdek, no ale co by nie mowic...urzekl mnie. Producent zaleca silnik okolo 40W i pakiecik 300-40mAh 2S. Akurat wszystko co potrzeba mam gdzies wiec w niedziele oblot. Jedno co zauwazylem to jakies nieporozumienie czyli aluminiowy dzwigar z drutu 2mm. Nie mam pojecia czemu mialoby to sluzyc.. Moze wklejony na CA daje jakas sztywnosc..kto wie..Dla mnie to idiotyzm wiec zmienie na 1,5mm weglowy. Moze pokusze sie o 0,8mm wegla na statecznik aby sie nie wyginal..Wiecej nic nie bede zmienial bo wiecej szkody to by zrobilo niz pozytku w tak malym i lekkim modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Oglądałem go u Jacka w sklepie.Fajna sprawa.To latamy w niedzielę?Oblecę w końcu Extrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 jasne pod warunkiem ze wezmiesz " nano edka " ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Padł mi Optic ,a 2,4 nie wiem czy się zmieści ale spróbujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jedno co zauwazylem to jakies nieporozumienie czyli aluminiowy dzwigar z drutu 2mm. Nie mam pojecia czemu mialoby to sluzyc.. Moze wklejony na CA daje jakas sztywnosc..kto wie..Dla mnie to idiotyzm wiec zmienie na 1,5mm weglowy. Moze pokusze sie o 0,8mm wegla na statecznik aby sie nie wyginal..Wiecej nic nie bede zmienial bo wiecej szkody to by zrobilo niz pozytku w tak malym i lekkim modeluW blade dancerze jest .... sznurek - po zalaniu CA dziala - nie zauwazam zadnych problemow - zwlaszcza, ze z braku umiejetnosci rzucam modelem na lewo i prawo niczym kombatem - twarde ladowania - wciaz w porzadku - az jestem w szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zgadza się ja też mam sznurek w fw-190,tyle że nasączony sznurek twardnieje a alu raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Alem sie narobil..... Modelik poskladany. Pozostalo wlozyc wyposazenie. Zaryzykowalem i dalem ten drut i powiem ze nie zaluje. Widac sprawdzi sie to napewno. Zreszta nawet jakbym nic nie dal to tez byloby OK przy tej rozpietosci Modelik "pusty" wazy 44g i wyglada...hmmm - SLODKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Pochwal sie jaka cena za modelik- mam urodziny niedlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 300-40mAh Jedno zero zgubiłeś ;D A modelik zapowiada się ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 cena 130zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 moze na targach w pradze bedzie mozna kupic... poszukam go alboe czegos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zobacz tutaj: http://modele.sklep.pl/specials.php Cena 99 zł + przesyłka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 rapier, od kiedy pierwszy raz zalogowałem się na forum, to od razu zauważyłem, że podobają nam się te same modele - małe. Modelik bomba, czekam na oblot :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Modelik poskladany i lezy sobie czekajac na jutrzejszy dzien oblotu. Niestety silniczek o polowe za maly niz dedykowany, ale mysle ze do spokojnego latania wystarczy. Modelik teraz wazy 106g gotowy do startu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keram Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 W tą niedziele oblot ?? Pisz o której byle nie tak z rańca plizzzzzz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 JAsne..Jutro na skarpie kolo NCK a co do godziny to pewnie okolo 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 No i polecial !!!!! Mozna to zobaczyc na filmiku z dzisiejszego latania FILM Przydalby sie mocniejszy silniczek , ale po poludniu czyli jakies 20min temu polatalem znowu i powiem jedno...Silniczek jest OK. TEQ zwrocil mi uwage na ocierajace kable rano, odgiolem je ale teraz zobaczylem ze izolacja jest sporo obtarta od rotora i to pewnie zanizalo moc silnika i ciag. Teraz przykleilem kable aby nie ocieraly i modelik lata jak sie patrzy..Nie znaczy to jednak ze ni9e szykuje sie zmiana silniczka POLECAM!!!!!!!!!!! DOsjonaly model za rozsadna kase i wydaje mi sie ze o wiele lepszy niz minifox MPX-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Modelik fajny, ale nie zamiezam w tym roku kupowac pianek (mam juz obrzydzenie) maly offtopic Latacie panowie na "smietniku" czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Chyba latalismy...Smietnik juz nalezy sobie odpuscic bo w obu miejscach gdzie latalo sie powstaly juz ogrodzenia. TAk wiec zakonczenie sezonu raczej juz w innym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ??? To niech pan pojedzie po kamienistej drodze dalej -> prawo -> i jest wykoszone lotnisko z folia na pasie startowym. Tak pan jezdzi? Jak bylem miesiac temu to bylo otwarte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.