rast Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 witam forumowiczów, potrzebuje pomocy w odnalezieniu środka ciężkości w tym oto modelu, może ktoś taki posiadał i miał już z nim do czynienia, jest to mój pierwszy funfly i wole się zapytać bardziej doświadczonych za wszelkie wskazówki oraz pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 co do sc to Ci nie poradze ale mam pytanie jaki w modelu założyłeś silnik? ile model waży?jaka rozpiętosc? kadlub pewnie kupiles z cyber-fly? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 tak się składa że model kupiłem w całości, tak jak stoi z nowym silnikiem MVVS 8ccm, rozpiętość 140cm a waga z całym wyposażeniem be paliwa to 2,2kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 125 mm od natarcia. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=17393 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.