Skocz do zawartości

Relacja z budowy Diablotin 3d rozp1550mm

lukaszparczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc Łukasz, model się prezentuje bardzo ładnie, ciekawe jest zastosowanie prętów węglowych, to napewno wpłynie na korzyść wytrzymałości kadłuba, nie mogę sie doczekać końcówki relacji i galerii końcowej:D

Opublikowano

witam . a wie pan nawet nie pomyslalem o sosnowych a boku to nie oklejalem balsa bo waga dojdzie mi:/ bo moim zdaniem niepotrzebnie oklejac balsa boki bo to waga dojdzie :) tez folia bedzie dalsza czesc zdjec mojej pracy wstawie

pozdrawiam:)

Opublikowano

aha no teraz rozumie:) ciekawy pomysl :) a silnik myslalem nad asp 15cmm ale mam jeszcze super tigera 12,5cmm i niewiem czy on da rade :/ ale sprubuje tez nie jestem pewny tego silnika bo mialem w top star i troche fiksowal ten silnik jego ciezko wyregulowac ale cos wykombinuje:)

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

witam po dlugim czasie mam chec sie pochwalic jak cala moja maszyna wyglada tylko musze silniczek zmienic na wiekszy bo ten co mam to zaslaby ale fajnie lata i czekam na ocene:) i jeszcze mialem problem z kabinka wlasnie bo sie cos nie udawala i bede musial jeszce raz robc:)

fota

fota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.