lukaszparczew Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 witam robie własnie diablotina i chcial bym sie troszke pochwalic i wstawilem troche zdjec jeszcze skrzydelka mi zostaly do zrobienia i chcial bym zebyscie napisali co otym myslicie ale jak skoncze skrzydelka to caly pokaze pozdrawiam:) 1 fotka 2 fotka 3 fotka 4 fotka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/adc7f542b121b90f.html 6 fotka 7 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 a więc Łukasz, model się prezentuje bardzo ładnie, ciekawe jest zastosowanie prętów węglowych, to napewno wpłynie na korzyść wytrzymałości kadłuba, nie mogę sie doczekać końcówki relacji i galerii końcowej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Zamiast rurek węglowych wystarczyło dać listwy sosnowe lub bok z balsy 3 mm u mnie powstały takie dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 witam . a wie pan nawet nie pomyslalem o sosnowych a boku to nie oklejalem balsa bo waga dojdzie mi:/ bo moim zdaniem niepotrzebnie oklejac balsa boki bo to waga dojdzie tez folia bedzie dalsza czesc zdjec mojej pracy wstawie pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Oklejać boki, nie !!! boki zrobić z balsy lub takie jak moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ładnie, jaki silnik przewidujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 aha no teraz rozumie:) ciekawy pomysl a silnik myslalem nad asp 15cmm ale mam jeszcze super tigera 12,5cmm i niewiem czy on da rade :/ ale sprubuje tez nie jestem pewny tego silnika bo mialem w top star i troche fiksowal ten silnik jego ciezko wyregulowac ale cos wykombinuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 a mam jeszcze pytanie bo ciekawie to wyglada jak te lotki sa zrobione bo taka kratka wyszla jak widze na zdjeciu bardzo ciekawe i wyglad fajny:) chodzi mi o budowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 lukaszparczew, Proszę nie pisać posta pod postem w odstępach dwuminutowych tylko używać opcji EDYTUJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witam .moja budowa diablotina ruszyla i wiec tu pare zdjec juz w calosci modelu czekam na wasze opinie zdjecie 1 zdjecie 2 zdjecie 3 zdjecie 4 zdjecie 5 zdjecie 6 zdjecie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Fajny ale wygląda dość delikatnie, jak u niego jest z "gibkością" :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jest dosc mocny nie ma obaw zeby sie cos w powietrzu stalo:) juz obmyslilem to w trakcie pracy wydawac sie moze po zdjeciach ze moze byc slaby ale tak nie jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Łukasz, w sobotę oblatujemy go? Hej PS Na Twoim miejscu wzmocniłbym lub całkiem wymieniłbym boczne zakończenia skrzydeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 chcial bym ale nie wypali bo jeszcze troche roboty zostalo okleic itp ale jak bede oblatywal to dzwonie odrazu do pana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 witam po dlugim czasie mam chec sie pochwalic jak cala moja maszyna wyglada tylko musze silniczek zmienic na wiekszy bo ten co mam to zaslaby ale fajnie lata i czekam na ocene:) i jeszcze mialem problem z kabinka wlasnie bo sie cos nie udawala i bede musial jeszce raz robc:) fota fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.