Gość Anonymous Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam! Od Paru miesięcy myślałem nad jakąś "spaliną" znajomy zrobił już jeden taki model, popatrzałem tu i tam ,aż naszła mnie myśl "chyba też sobie zrobię" ^^ No i zaczelismy praktycznie w tym samym momencie model. Znajomy miał wprawę (model jego skończony czeka na oblot) a mój ? Powolutku się robi Zdjęc od początku budowy niestety nie posiadam ,aczkolwiek w trakcie budowy będę wstawiał regularnie zdjęcia. Na dzień dzisiejszy dwa zdjęcia , jedno fatalne (ale coś widac) Od przyszłego tygodnia budowa skrzydeł Proszę o wyrozumiałosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 skoro wiesz ze zdj wyszło ci fatalnie, to po co je wstawiasz, nic na nim nie widać, postaraj sie robic dokładniejsze zdj modelu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Małooo czasu ,malo... ,ale cóż trzeba coś porobic Żeberka skrzydła wycięte, pare poprawek i mozna skrzydła składac Stateczniki Pionowy&poziomy zrobiony Podwozie wygięte ,Coooraz bliżej (swieta) A tak się prezentuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Popraw foty jesli możesz, bo a) nic nie widac (za duże), na moim łączu będę czekał do Wialkanocy żeby się załadowały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Drogi Pawle , Prawdopodobnie coś z Iv.pl jest ale odziwo mi się normalnie foty ladują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.