Skocz do zawartości

Strona internetowa modelarzy Z Bielska-Białej

Pie3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, ile można tematów o tej stronie napisać?! Daj na luz, to forum to nie spambox.

Opublikowano

malo to pojecie wzgledne! poprostu chcemy pokazac nasza stronke moze ktos znajdzie cos fajnego albo pomoze nam ja jeszcze bardziej rozwinac a jak was nie interesuje to nie musicie odwiedzac.

Opublikowano

W ten sposób tylko szybko wylecisz z forum. Jak chcesz propagować swoją stronę to rób to w sposób kulturalny a nie nachalny. Strona nie jest sklepem więc po co umieściłeś link w dziale "Twój sklep"?

Opublikowano

Przeprosilem. chcialem usunac ale juz ktos zrobil to za mnie. niestety nie znalazlem zakldadki modelarskie strony internetowe. jesli nie ma to wydaje mi sie ze warto zalozyc

Opublikowano

Odwiedzin rzeczywiście mamy mało i chcielibyśmy trochę rozreklamować stronkę bo myśle że nie jest tregiczna i coś można pooglądać także nie róbmy wrogiej atmosfery tylko cieszmy się że modelarstwo się rozprzestrzenia :)

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odwiedzin rzeczywiście mamy mało i chcielibyśmy trochę rozreklamować stronkę bo myśle że nie jest tregiczna i coś można pooglądać także nie róbmy wrogiej atmosfery tylko cieszmy się że modelarstwo się rozprzestrzenia :)

Odpuście sobie sztuczne nabijanie aktywności z różnych IP bo roboty Google od min. 3 lat już tego nie kupują. Chcecie tanio to przysiądźcie uczciwe nad tym CMS'em i opiszcie meta tagi. Od index'u począwszy na podstronach kończąc. Pozwoliłem sobie zerknąć, w kod a tam łyso. Ni opisu strony, ni słów kluczowych... jak Was te Google mają zaindeksować?

Sam bym czasem chętnie odwiedził i poczytał, bo z Bielska pochodzę :wink:

Opublikowano

aż tak łyso to tam nie ma ;)

<meta name="description" content="Strona Modelarni z Bielska-Białej." />
<meta name="keywords" content="Modele, Bielsko-Biała, modelarnia, RC" />
Opublikowano

Musze przyznac ze b.czesto zagladam na Wasza strone ...- 3-4 x dziennie m.innymi interesuje mnie pogoda w Bielsku B ...i okolicy - przy okazji ogladam Wasze zdjecia ...

b. dobra Strona Int. Pozdrawiam Janek

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.