rafalgruszka Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 witam na dniach ma dojść do mnie nowa waliza ale będę musiał własnoręcznie wyciąć gąbkę pod model heli apkę pakiety... jak to zrobić żeby wyglądało to ze smakiem a nie jakaś poszarpana gąbka... :roll: pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ostry nóż do tapet, lub wycinarka termiczna (gorący drut). Przy cięciu nożem, warto jakimś specyfikiem smarować ostrze i gąbkę, ale wyleciało mi z głowy co to było :oops: Warto zrobić trzy warstwy - cienkie na dno i góre i gruba (wypełnienie) wycięta na wylot. Po złożeniu (można warstwy dolne skleić ze sobą) masz zabezpieczone wszystkie strony i estetyczny wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 a ja tam powiem przeczytaj regulamin pfmrc :twisted: odpowiedni drut miedziany i lutownica i metalowa linijka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Przy cięciu nożem, warto jakimś specyfikiem smarować ostrze i gąbkę, ale wyleciało mi z głowy co to było Mydliny Lub jak kto woli, woda z mydłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No coś mi się takiego pałętało po łbie, tylko pewności brak, a pamiętam, że woda to do gumy. :wink: A tu jeszcze mydełko "Fa" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Hmm nawiązując do tytułu: ja też kiedyś robiłem walizkę ale wycinając gąbkę zawsze stałem na zewnątrz niej a nie w środku :ble: . Przepraszam nie mogłem się powstrzymać :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 rafalgruszka, trochę masz nie fajny avatar.Może byś tak poczytał regulamin?Chyba że czytałeś i nie zrozumiałeś .Paragraf I pkt 6 regulaminu.Przeczytaj uważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 witam slawekmod, avatar już zmieniłem całej reszcie kolegów dziękuję za pomoc pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Polecisz koleżko za ten avatar, oj polecisz z tego forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.