ZonekCC Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 proszę o jakieś porady z wybraniem serwa do tego modelu , przede wszystkim zależy mi na dobrym serwie i stosunkowo nie drogim dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jak sądzę chodzi o model Artexu. Serwa opisane są w instrukcji, konstrukcja opisana na forum, inne podobne modele także a ty biedaku nie wiesz jakie serwa... Jak sobie z resztą wyposażenia poradzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Podpisuję się pod tym co napisał Kojot. Ale że mam dobre serce, podpowiem: HXT900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonekCC Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Podpisuję się pod tym co napisał Kojot. Ale że mam dobre serce, podpowiem: HXT900. Dzięki Pawle za podpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.