alchemique Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Witam wszystkich forumowiczow, jako ze zostalem niedawno mieszkancem wsi warszawa i jestem zapalonym modelarzem amatorem, namietnie szukam miejsca gdzie mozna polatac w tym pieknym miescie. Latam depronem - benym 3d dobrze znanym forumowiczom jak juz zdolalem sie zorientowac tak wiec miesca duzo nie potrzebuje. Najlepszy bylby jakis parking albo boisko, kiedys widzialem ludzi latajacych pod palacem kultury. Orientuje sie ktos czy potrzebne sa jakies zezwolenia do latania pod palacem? I czy ktos moglby doradzic jakies dobre miejsce do latania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Benym możesz latać wszędzie, ale pałac kultury to zły wybór:) tam są ostre zakłucenia i dość spora ilość osób się kręci. POdejrzewam że SM by cię odrazu zdjeła po5minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ciekawe czemu - Ja widziałem jak grali w {pol.} frisbi o 12 w nocy w 4 pod pałecem 3 przystanki za pałacem jest WCM można tam nawiazać kilka kontaktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 znasz moze adres ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Hej.... W Warszawie jest pare miejsc do latania, miedzy innymi lotnisko na Bemowie, lecz tam potrzebna jest licencja (lata sie tam raczej duzymi modelami), ja deproniakami latam kolo swojego bloku na parkingu, jest tam wystarczajaco duzo miejsca, w zime ejst dostepna hala Mera lecz godzina kosztuje chyba 15 zl Jezeli chcesz wiedziec gdzie ten parking pisz na PM, moze bedziesz mial blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 http://www.wcm.com.pl/index.php?action=powsinska Tutaj pytać ale raczej nie kupować Ogółem ładnie tylko ceny warszawskie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A gdzie mieszkasz?? Ja od tygodnia ponad siedze wlasnie w Wawie (i w pokoju klece swoj model) i sie zastanawiam gdzie bede latal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Emilii Plater - w cenrum obok Mariotta (juz pisalem) Studiujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Tak wlasnie zaczalem Mel w tym roku. Mieszkam na chmielnej tuz obok Jana Pawla II, wiec tez obok Marriota. A Ty tez studiujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.