Maryush80 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich. Problem polega na tym ze nie wiem jak dobrze umiejscowic silnik taki jak ten: http://www.allegro.pl/item755929347_silnik_bezszczotkowy_hextronik_dt750kv_nowy.html aby go schowac wewnatrz kadluba. Byc moze ktos z was mial doczynienia z czyms takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Można by zrobić trochę większą od orginalnej wręge silnikową ze sklejki ok 3mm i zamocować ją odpowiednio głębiej, uważając żeby była równoległa do orginalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush80 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 I tak prawde mowiac bede musial zrobic. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Easy CUB ma wręgę silnika przystosowaną do inruner-a a próbujesz zamontowac "dzwonek". Jak wepchniesz wręgę głębiej to zniszczysz oryginalne miejsce do montazu i będzie problem na przyszłość. Szkoda tego modelu .... Lepiej kup silnik odpowiedni do tego modelu a nie kombinuj z nową wręgą. Ten model lata idealnie jak się go dobrze złoży a po zmianie wręgi moga się zmienić oryginalne kąty skłonu i wykłonu - będziesz miał problem. W oryginalnej wrędze silnika polecam wykonać kilka małych otworów celem wentylacji silnika. Wręga szczelnie wypełnia miejsce montażu a dolny otwór łapiący powietrze nie chłodzi silnika. Ja latałem tym modelem na silniku RAY 2830/09 z pakietem 2100 mAh i było ok. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Można spróbować przełożyć ośkę, tak żeby wychodziła z podstawy, a nie od frontu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.