Grześ Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 PITTS,ULTIMATE,EXTRA 260-a będzie jeszcze więcej bo materiału i zdjęć nazbierało się troszkę www.grzegorz-baraniak.com.pl Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Oj Grzesiek strony internetowe nie są chyba Twoją mocną stroną. Najbardziej mi się podobało "O mnie : Omnie o mnie o mnie o mnie ............. :faja: Ale opisy modeli fajne, przydadzą mi się niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 J "warsztat" nie działa. Ale oprawa graficzna ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam . i znowu się udało coś wrzucić na stronkę : LERHTE 2008 i NOWY TARG 2009 Zapraszam www.grzegorz-baraniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 W galerii coż nowego. Trochę czasu było więc i trochę na stronie więcej. Pozdrawiam Grześ www.grzegorz-baraniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.