ertman_176 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Znajomy kupił nadajnik a niezna niemieckiego ani angielskiego i chciałby instrukcje polską Jakoś po ang. mu pomoglismy ale to i tak nie to samo co by miał polską instrukcje. Może sie kiedyś doczekamy nadajnika z polskim menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 iNSTRUKCJE UWAżAM ZA ZBYTECZNA Niech się tu zarejstruje i pyta Ja właśnei swoją składam i ide latac !! !! Jeśli będzie miał model przed sobą zaprogramuje wszystko bez problemu, Główne założenia ustawia się w BASE SETUP czyli ilość serw na wysokość, jaki statecznik (V czy klasyk), ilość serw na lotki. Jeszce nie spotkałem aparatury tak intuicyjnej jak MC-19. MC-20 była znacznie gorsza do programowania, RE7 też nei mogłem się zbytnio połapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.