ali1983 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 witam. co sądzicie o tym modelu: http://www.modelehobby.pl/index.php/cPath/11_149_212 czy da radę się na nią przesiąść po lotach motoszybowcem? mam katanę z artexu którą boję się ulotnić... czy może jakiś edek: http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/tmpro-edge-540-g2-arf-nowa-sol_3338728.html czy może w pierwszej kolejności jakiś trenerek górnopłat (miałem, latałem, ale musiałem zwrócić właścicielowi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 IMO bez sensu; jezeli czujesz potrzebe doszkolenia to jakis trenerek (gornoplat najlepiej EPP), to co pokazujesz to model jak Katana. Jak juz sobie ogolnie radzisz z tym szybowcem (i dawales rade z modelem kolegi) i na symulatorze to raczej popracuj nad ustawieniami (jakies expotencjaly lub mniejsze wychylenia) i probuj z katana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 tylko katana jest na spalinie - brak wszystkiego do uruchomienia. a trenerek elektryk, jeśli tak można nazwać wicherka, się właśnie robi (na lotkach). edit: żona przyznała rację, że po co mi "druga" katana. ale jak kataną będzie kret to już mam chrapkę na coś takiego: http://ef3m.pl/338,-b-su26-3d-arf-142cm-zolty-czarny-a-b-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Nabadz jakiegos piankolota (epp yak lub SU) np. z cyberfly, polataj pare razy i wsiadaj w Katane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Nabadz jakiegos piankolota (epp yak lub SU) np. z cyberfly, polataj pare razy i wsiadaj w Katane Potwierdzam, przelatałem sezon lepiąc się na "polu" ;D . Yak był nie do zabicia, teraz lata następny pilot. Problem był tylko z zawisem, trochę był za krótki 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Szukaj czegoś pokroju ParkMastera, ja właśnie na tym modelmu zacząłem akrobację i mogę go polecić każdemu :!: I myślę, że spokojnie dałbyś nim radę polecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Tą zóltą katanę miałem, zrobiona ładnie. Niestety teraz w piwnicy czeka na zrobienie nowego kadłuba . Katana jak dobrze jest zrobiona to lata jak liść a przy odpowiednio dobranych wychyleniach sterów możesz spokojnie zaczynać latanie jeszcze przesunąć na początek środek ciężkosci na nos tak o 1 cm i będzie spokojniejsza . Modelem który polecam to exTrim ja nim z przyjemnoscia latam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witam. odświeżam temat o opiniach na temat funtany. dodatkowo mam pytanie czy jest ona na tyle wytrzymała żeby przerobić ją na spalinę??? http://www.modelehobby.pl/product_info.php/products_id/2826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 raczej nie . super delikatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 i wszystko jasne... a jaki rozmiar elektryka??? jakiś turnigy z UH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ja tam mialem jakiegos welgarda i rwal pionowo na 4 s 2200 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.