Malker Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witam. Od jakiegoś czasu (ponad pół roku) poszukuję końcówki wydechu (2x :faja: ) do Traxxas Nitro Stampede. O taka identyczna: http://www.ehobbies.com/tra4154.html Po wpisaniu w góglach "Traxxas [4154] <- Nr. części) znajduję masę sklepów w... no właśnie w Polsce nie ma Widziałem też na eBay ale nie wiem jak zamawiać Na zagranicznych sklepach też nie bardzo wiem jak :] Kwestia dogadania się o płatnościach itp itd. Ewentualnie czy ktoś widział taką część w jakiś PL sklepach? Może też być używana (ta końcówka ) byle by nie była dziurawa Jakie sklepy PL zajmują się sprowadzaniem części Traxxas ? Proszę o pilną pomoc Pozdrawiam P.S: Znalazłem coś takiego: http://cgi.ebay.pl/New-Traxxas-Nitro-Stampede-Rubber-Tip-Exhaust-4154_W0QQitemZ230382626923QQcmdZViewItemQQptZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item35a3dfe86b&_trksid=p3286.m63.l1177 Przez PayPal mogę płacić ? Jak to jest z kupowaniem na ebay ? Mógł by ktoś pomóc?
mammuth Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Przez PayPal mogę płacić ? Jak to jest z kupowaniem na ebay ? Mógł by ktoś pomóc?Zaloz konto na ebay.Zaloguj sie. Kliknij "kup teraz" Podazaj za instrukcja - platnosc od razu PayPalem. Mozesz tez wyslac maila, czy nie sprzedadza Ci poza Ebay'em, ale konto na ebay warto miec czasami . Dziala jaj Allegro - tylko hmm.. bardziej przyjaznie dla uzytkownika. Jakby co to moge Ci to kupic, ale nie wszyscy chca wysylac na inny adres (a dokladniej platnosc z jednego kraju, a wysylka do innego - raz tak mialem)
f-150 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 W Polsce Traxxasem handluje Rcmodelsport,Riku i kilka innych firm.Słabo szukałeś przez pół roku.
Malker Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Robert dzięki Zobaczę co i jak najwyżej się dogadamy jakoś przez PW o dokładną pomoc f-150 przez ten czas nie jeździłem i było to dla mnie obojętne bo mam takie prowizorki samoróbki ale czytałem, że nie jest to zdrowe dla silnika (?). Wyślę do tych sklepów e-mail z zapytaniem o sprowadzenie i zobaczymy. P.S: Macie "Pomógł".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.