Skocz do zawartości

ParkZone Su-26m Sukhoi

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądając internet napotkałem na to!

Dołączona grafika

Zawartość opakowania

Kompletnie złożony model z odbiornikiem, serwami, akumulatorem napędowym, ładowarką.

Opis

Pierwszy model mikro akrobata z technologią Bind - N - Fly™ DSM2™ - Sukhoi Su-26M dla zaawansowanych pilotów. W pełni akrobacyjny, 4 kanałowy Ultra - Micro™ model o rozpiętości tylko 400 mm i masą tylko 37 g! Wszystko jest zainstalowane, wystarczy tylko mieć nadajnik klasy Spektrum DSM2, sparować i można latać. Natychmiast bez jakichkolwiek dodatkowych czynności. Zestaw zawiera również akumulator 110mAh z ładowarką.

Model konstrukcji Mike McConvilla posiada wyśmienite własności lotne i potrafi wykonać wszystkie podstawowe figury akrobacyjne! Lata w hali, ale i na zewnątrz z spokojnych warunkach.

Do sterowania zaleca się stosowanie programowalnej aparatury RC. Można również sparować z nadajnikiem z modelu Vapor i Ember2, ale wygodniej jest stosować programowalny nadajnik, na którym można programować funkcje, wykorzystywane w dużych modelach akrobacyjnych.

Parametry techniczne

* Rozpiętość: 400mm

* Długość: 366mm

* Masa do lotu: 34g

* Odbiornik: AR6400

* Akumulator: 110mAh

* Ładowarka: DC 3,7V

* Polecane nadajniki: DX5e, DX6i, DX7, DX7 SE, Air Moduły Spektrum DSM2

Cena? 419,99zł

Tutaj \/

(...)

Wiecej tego typu "micro flayerow"

Tataj!

Co wy panowie na to ?:) Ja chyyyba się skuszę :>

Opublikowano

Widziałem na targach co ten model potrafi, no CUD, MIÓD, MALINA !!! Naprawdę super, tylko ta cena... Ja sobie kupiłęm Minium FlyBaby i powiem Ci, że te maleństwa naprawdę latają precyzyjnie i przy odpowiednim doświadczeniu naprawdę można z nimi robić w powietrzu prawie wszystko :wink: Ja kupiłem FlyBaby bo po prostu było o połowę tańsze. Te akrobatki to nawość na ten rok, więc jeszcze kosztują krocie. Ja czekam jeszcze rok i albo ta "suczka" od ParkZone, albo "Edziu" od Kiosho na pewno będzie mój :P

Opublikowano

Za 70 funtow mozna kupic w uk.

Jest to badziew.

Widzialem w locie, kolega polatal po hali po czym wyszedl latac na zewnatrz - w czasie deszczu...

Te pelna akrobacje to sobie kreci hmmm...

Nozem kiepsko lata, wychylenia sa za male, silnik raczej tymczasowy.

Mialem kupic - zmienilem zdanie.

Jedyny plus to to, ze mozesz rozbebeszyc i relatywnie tanio pozyskac osprzet do wlasnego projektu.

Opublikowano

Wolałbym kupić mikro Chińczyka za połowę tej ceny :)

Opublikowano

To moze jeszcze dopisze.

Jest to jakis krok naprzod w temacie mikro modeli - z tym trudno sie nie zgodzic, jednak zakup tego modelu to jak zakup helikopterka picco czy jak je tam - polatasz kilkanascie razy i Ci sie znudzi.

Jak masz duza hale to mozna sobie w kolko polatac, a nawet jakies fikolki pokrecic jednak mozna samemu zbudowac model latajacy duzo lepiej (no i drozej)

Ten model to takie nie wiadomo co jest - F3A nie polatasz :lol: 3d tez nie .

Jak byly zapowiedzi bodajze w lkwietniu - to bylo wielkie podniecenie - w koncu sie pokazaly w sprzedazy - kilka osob kupilo - nakrecili po jednym filmiku i od tamtej pory .... cisza.

Opublikowano

Powiem wam tak... Cena... nasze kochane sklepy maja takie ceny ze to aż "sutki swędzą"

Chociaż najbardziej moim skromnym zdaniem w tym modelu "czort" to ten silnik który jest zamontowany w modelu.... no ale można polatac tak czy siak na nim... jeżeli "jeżeli" by się rozbił doszczętnie elektornika cala ,to można zrobic bardzo fajnego "mikro latadalka" daj jak mówił mamucik :) oferta jest calkiem niezła :>

Widziałem jak lata z "kijoshortu" ową Cessne nawet ładnie "toto" lata , tylko jak dobrze pamietam jest cięższy od Su lub vapor'a no cóż jak przyjdzie przypływ gotówki to zobaczymy co to jest "warte"

Za 70 funtow mozna kupic w uk.

Cło etc wyjdzie dobre 300 zl, to i tak taniej niż u nas w sklepie ;]

Pozdrawiam Mateusz.

Opublikowano

Cło etc wyjdzie dobre 300 zl, to i tak taniej niż u nas w sklepie ;]

Cla z uk nie placisz, ale przesylka to pomiedzy 15-20 funtow.

Rozbic jest trudno - kilka osob testowalo (kolega i tak zdecydowal o przeszczepie wiec mu na modelu nie zalezalo ;) - bylo pare otarc o sufit sciany i twarde ladowania jedyne co to podwozie troche dostalo.

To lata, ale nie widze osobiscie zadnego zastosowania dla tego modelu, akrobacji poprawnie nie kreci, 3d nie lata - potrzebuje wiekszej przestrzeni niz shock, lata gorzej i szybciej niz przecietny niz park flyer.

Jezeli juz kupowac to cos takiego

http://www.horizonhobby.com/Products/Default.aspx?ProdID=EFL9080

filmik >>> http://www.horizonhobby.com/ProdInfo/Files/EFL9080_hi.wmv

Albo zlozyc samemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.