korniszonek123 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam modelarzy. Jestem początkującym bardzo zapalonym modelarzem, który "bawi się w te klocki" od 2 m-c. Jestem na etapie budowy modelu ToTo-2 razem z tatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ładny Toto , ale regulaminu to się nie czytało . :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korniszonek123 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 chodzi o zdjęcie ? a regulamin czytałem . Zdjęcie czasowo zapożyczone do czasu skończenia budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korniszonek123 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 aha ,to dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.