Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam, Tak się niefortunnie zdarzyło że nie posiadam panelu startowego a model spalinowy tak :mrgreen: Czy ma ktoś z was schemat panelu o następujących parametrach (ewentualnie może być jakikolwiek :twisted: ) : -Wyjście na grzałkę do świecy z regulowanym prądem miernikiem i wskaźnikiem żarzenie -Wyjście na pompkę paliwa (elektryczna :devil: ) -Wyjście na rozrusznik -wskaźnik: żarzenie świecy/stan naładowania akumulatora zasilającego panel O coś takiego mi chodzi :roll: http://www.nastik.pl/panel-startowy-2123-automatic-p-229.html Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam Widziałeś TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Linki mi nie działają :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 trzeci działa mam na kompie gdzieś prosty schemat jak znajdę to wrzucę, koledze robił elektronik i kosztowało to kumpla fl....... EDIT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus811221 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam nie chciał bym zakładać nowego tematu a mianowicie mam problem z tym panelem http://adamus.xy5.pl/images/panel.jpg uszkodził mi się tranzystor Q1 ten co steruje nagrzewaniem świec spalił się doszczętnie i nie można z niego nic odczytać a szkoda by było aby ten panel wyrzucić, jeśli ktoś z waszego grona miałby możliwość zerknąć w taki panel i zobaczyć jaki to jest tranzystor byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.